"Cagliari" prezidentas: R.Nainggolanas šią žiemą gali persikelti į "Juventus" © Eurofootball.lt
„Cagliari“ prezidentas Massimo Cellino kiek netikėtai pareiškė, jog komandos lyderis Radja Nainngolanas dar žiemos perėjimų lango metu gali papildyti „Juventus“gretas.

Italijos dienraščiui „La Gazzetta dello Sport“ duotame interviu italas taip pat pabrėžė, jog deryboms daug įtakos turės puikūs abiejų klubų santykiai.

„Pastaruosius du metus jie domėjosi Nainngolanu, tačiau niekuomet neperžengė ribų ir nedarė spaudimo, o aš tai labai vertinu“, – teigė Kaljario miesto klubo prezidentas.

„Sprendimą priims pats Radja. Juolab, po penkių kartu praleistų metų aš iš jo negaliu nieko daugiau reikalauti. Jis visuomet dėl mūsų kovojo iš paskutiniųjų ir nusipelno kopti į naujas aukštumas“.

„Šį sezoną mums gerai sekasi. Mano nuomone, padėtis turnyrinėje lentelėje nuteikia optimistiškai. Dabar turime 13 taškų, o sausį galbūt jau būsime surinkę visus 30. Kaip tik tokiu metu „Juventus“ klubui pardavėme Alessandro Matri“, – prisiminė M. Cellino.

2010 m. žiemos perėjimų lango metu Italijos čempionai pasirašė pusmečio nuomos sutartį su tuo metu „Cagliari“ klubui priklausiu puolėju, pagal kurią pasibaigus sezonui privalėjo išpirkti žaidėjo kontraktą už 15,5 milijono eurų.