L.Messi asmeninis treneris: jis nežino, kaip save kontroliuoti © Eurofootball.lt
Sunkią kojos traumą patyręs ir dėl jos mažiausiai iki Kalėdų rungtyniauti negalėsiantis žaisti Lionelis Messi dėl tokios situacijos yra pats kaltas. Tai pareiškė asmeninis „Barcelona" žvaigždės treneris Fernando Signorini.

Lapkričio 10-osios rungtynėse kairės kojos sausgyslę stipriai susižeidęs 26-erių argentinietis iš rikiuotės iškrito 6-8 savaitėms.

„Jis yra toks žaidėjas, kuris nežino, kaip save kontroliuoti, nes jo aistra sportui - begalinė. Kažkas turi jam pasiųsti limitą. Visos šios problemos kilo dėl to, koks jis yra. Gerai, kai žaidėjas nori rungtyniauti, tačiau jis taip pat turi žinoti, kada sustoti", - kalbėjo F.Signorini.

Koją vėl susižeidęs L.Messi pripažino, kad nebuvo visiškai pagijęs po paskutinės traumos, tačiau veržėsi į aikštę nes praėjusi savaitė buvo paskutinė, renkant balsus geriausio pasaulio žaidėjo rinkimuose, kuriuose L.Messi viliasi triumfuoti penktą kartą.

Per pastaruosius penkerius metus didžiulį krūvį turėjęs ir labai daug rungtynių sužaidęs L.Messi, trenerio įsitikinimu, netausoja savęs.

„Jam reikia pasitikėti žmonėmis, kurie juo rūpinasi. Bet ir pats žaidėjas turi žinoti, kada reikia sustoti ir atsikvėpti", - kalbėjo F.Signorini.

Savo ruožtu, L.Messi teigė, kad kol jaučiasi gerai, jis neskaičiuoja žaidimo minučių.

„Kol aš jaučiuosi gerai, aš žaisiu. Man nereikia jokių limitų. Nereikia ieškoti dalykų, kurie neegzistuoja. Mano planas toks - žaisti futbolą kai mano kūnas jaučiasi tam pasiruošęs", - Argentinos žiniasklaidai sakė