Pankratjevas: mano ateitis - ne mano rankose © Eurofootball.lt
Lietuvos rinktinės treneris Igoris Pankratjevas atsisakė svarstyti galimybę likti prie nacionalinės rinktinės vairo, tačiau džiaugėsi neblogais dviem paskutiniais pasaulio čempionato atrankos mačais.

Mūsų šalies futbolininkai penktadienį nugalėjo Latviją, o pralaimėjusi Bosnijai ir Hercegovinai išsaugojo ketvirtą vietą grupėje.

"Dėkoju savo vyrams, bet šiandien atakuoti bosnių dar nesame pasiruošę. Pasirinkome planą gintis, o rungtynes laimi stipriausias - šį sykį viską lėmė vienas įvartis,- sakė I.Pankratjevas. - Nepaisant to, kad pralaimėjome, esu patenkintas futbolininkais."

Ir tęsė: "Apskritai visame cikle sunkiausia buvo žaisti su Bosnija ir Hercegovina, kuri pelnytai pateko į pasaulio čempionatą. Minimalius tikslus pasiekėme - aplenkėme Latviją."

Dėl savo ateities likti trenerio poste I.Pankratjevas, spaudos konferencijos metu ne kartą peradresavęs jam užduotus klausimus žurnalistams, kalbėjo atsargiai: "Aš buvau paskirtas dvejoms rungtynėms, o galimybių pasirašyti sutartį turi visi treneriai. Po šių mačų esame pavargę tiek mes, treneriai, tiek žaidėjai."

Paklaustas, ar rinktinėje mato aiškų branduolį ateičiai, strategas teigė: "Sunku pasakyti, nes kiekvienas treneris futbolininkus renkasi pagal savo požiūrį."