V.Valdesą domina galimybė rungtyniauti "Monaco" klube © Eurofootball.lt
"Barcelona" klubo vartininkas Victoras Valdesas prabilo, kad jaučia potraukį Prancūzijos "Ligue 1" čempionatui.

Katalonų vartų sargas neseniai pareiškė, kad po šio sezono paliks ekipą ir ieškos naujų iššūkių.

Kaip vieną iš galimybių V.Valdesas įvardino Prancūzijos "Ligue 1" rungtyniaujantį "Monaco" klubą, kuriame rungtyniauja buvęs jo komandos draugas "Barca" gretose Ericas Abidalis.

"Mane labai traukia "Ligue 1" pirmenybės - nesvarbu tai "Monaco" ar bet kuris kitas prancūzų klubas", - 31-erių futbolininkas teigė "Telefoot".

"Tai viena iš mano pasirinkimo galimybių. Mano ateitis - agentų rankose, tačiau "Monaco" klubas būtų geras pasirinkimas".

"Žinau, kad Abidalis jaučiasi laimingas Monake, o mes esame geri draugai. Jis yra puikus žmogus. Vėl žaisti kartu su juo būtų puiku".

V.Valdesas per savo karjerą "Barcelona" klube sužaidė daugiau nei 500 mačų, šešiskart laimėjo "Primera" pirmenybes bei tris kartus su komanda triumfavo UEFA Čempionų lygoje, tačiau tikina, kad jo dienos ekipoje - jau suskaičiuotos.

"Turiu kontraktą iki sezono pabaigos. Barselonoje praleidau daugiau nei 20 metų ir turėjau galimybę iškovoti viską, tačiau mano nuotykiai šiame klube ateina pabaiga. Atėjo laikas susirasti naujų tikslų ir kitą komandą", - užbaigė katalonas.