100 milijonų eurų "Real" klubui kainavęs G.Bale'as turi "slaptą" stuburo traumą, klubas tai neigia © Eurofootball.lt
Rekordinis futbolo istorijoje Garetho Bale'o perėjimas iš Londono „Tottenham Hotspur“ į Madrido „Real“ klubą pastarajam gali atsieiti brangiau nei tikėtasi. Ispanijos dienraštis „Marca“ pranešė, kad 24 metų valo stuburas nėra sveikas ir jam ateityje gali prireikti net operacijos.

Didžiausio Ispanijos sporto dienraščio duomenimis, „Real“ klubas apie „slaptą“ G.Bale'o traumą sužinojo rugsėjo 2-ąją – dieną, kai puolėjas buvo pristatytas Madrido klubo sirgaliams.

Būtent tada, kaip įprasta, prieš oficialiai sudedant parašus ant sutarties su naujuoju klubu, G.Bale'o sveikata buvo tikrinama Madrido „La Moraleja“ klinikoje ir magnetinis rezonansas parodė, kad futbolininko stuburas nėra sveikas.

„L5 – S1 slankstelio diskas yra ne savo vietoje, o L4 – L5 slankstelyje yra išsikišimas“, – tokia išvada apie G.Bale'o stuburą pateikta po magnetinio rezonanso.

Vis dėlto klubas itin greitai suskubo paneigti šią informaciją – oficialioje interneto svetainėje pranešama, kad viename G.Bale'o slankstelyje yra nedidelė atauga, tačiau tai neva dažnas sutrikimas tarp futbolininkų.

„Marca“ savo straipsnyje teigė, kad „Real“ prezidentas Florentino Perezas apie naujoko traumą sužinojo iškart, tačiau nekreipė į tai dėmesio, nes G.Bale'as teigė, kad nejaučia ir nėra jutęs jokio skausmo.

Rugsėjį į „Los Blancos“ perėjęs G.Bale'as iki šiol sužaidė tik tris oficialias rungtynes Madrido klube, nes žaidėją nuolat kamuoja įvairios traumos.

Teigiama, kad stuburo negalavimai puolėjui žaisti netrukdo, tačiau tai gali turėti rimtų pasekmių ateityje – žaidėjui gali prireikti netgi operacijos. „Real“ klubas savo ruožtu tikina, kad tokia trauma futbolininko sportinei fromai ir sveikatai neturi jokios įtakos.