"Juventus" prezidentas A.Agnelli: išlaikyti P.Pogba bus be galo sunku © Eurofootball.lt
Turino „Juventus“ prezidentas Andrea Agnelli pripažino, jog bus be galo sunku išlaikyti turtingiausių Europos klubų dėmesį patraukusį talentingąjį Paulį Pogbą.

Prancūzijos nacionalinės rinktinės saugas Italijos čempionų gretas papildė praėjusiais metais atsisakęs pasirašyti naują kontraktą su „Manchester United“ klubu.

Neeilinio talento prancūzas sugebėjo greitai prasimušti į vieną iš stipriausių Planetos saugų grandžių, o šį sezoną tapo vienu iš kertinių komandos žaidėjų.

„Nežinau, ar šiuo metu sugebėtume pasakyti „ne“ gigantiškam pasiūlymui už Paulį Pogba“, – atviravo „Juventus“ prezidentas.

„Mano nuomone, Italija futbolininkams tapo ne galutine karjeros stotele, tačiau tik trumpalaikiu sustojimu“.

„Bandau įsivaizduoti, kaip viskas susiklostytų, jeigu dviejų ar trijų metų bėgyje sulauktume milžniško pasiūlymo už mūsų talentingiausią komandos žaidėją 20metų prancūzą Paulį Pogba“, – svarstė A. Agnelli.

„Pažiūrėkite į „Milan“ klubą. Norėdami susimokėti sąskaitas jie turėjo parduoti Zlataną Ibrahimovičių ir Thiago Silvą. Šiandien neužtenka būti paktraukliam, reikia turėti ir storą piniginę“, – pažymėjo Turino klubo vadovas.