Pankratjevas: esu paskirtas dviems rungtynėms, tad komentuoti - sunku, bet pergalė džiugina © Eurofootball.lt
Lietuvos rinktinės treneris Igoris Pankratjevas po pergalės prieš Latviją nedaugžodžiavimo ir daugelį klausimų buvo linkęs atidėti ateičiai.

"Norėčiau padėkoti žiūrovams, kurie palaikė komandą. Rungtynės buvo sunkios: trūko susižaidimo, nes tokia sudėtimi beveik nesame žaidę. Todėl labai džiaugiamės šia pergale,- sakė strategas. - Lyginant su maču Rygoje, kuris nebuvo tragiškas, reikia pažymėti, kad šiandien buvo kitokios emocijos."

"Ar Latvija mus nustebino? Vienodų rungtynių niekuomet nebūna. Nors žaidėme prieš šį varžovą jau antrą kartą, šį vakarą nebuvo kelių latvių žaidėjų, tačiau juos pakeitė kiti, lygiaverčiai futbolininkai."

Į klausimą kaip vertina gynėjo Mariaus Žaliūko, kuris daugiau nei pusę metų neturi klubo, I.Pankratjevas atsakė vienu žodžiu: "Gerai."

Jis nebuvo linkęs komentuoti sprendimo nekviesti į rinktinę Deivido Šembero, Mariaus Stankevičiaus, Žydrūno Karčemarsko, Edgaro Česnauskio: "Esu paskirtas dviems rungtynėms, tad prieš Bosniją ir Hercegoviną vyresnių futbolininkų tikrai nematysime. O kas bus toliau, aš nežinau. Be to, veteranais jų nenorėčiau vadinti."

Ir pridūrė: "Žinoma, komandą užveda treneris, šį sykį buvo daugiau sveiko sportinio pykčio nei Rygoje, tačiau negalėčiau teigti, jog dabar žaidėjai geriau supranta trenerį lietuvį, nei užsienietį."