R.Carlosas: G.Bale'as vertas rekordinės perėjimo sumos © Eurofootball.lt
Buvęs Madrido "Real" klubo gynėjas Roberto Carlosas įsitikinęs, kad Garethas Bale'as vertas sumos, už kurią persikėlė į karališkojo klubo gretas.

Stipriu smūgiu pasižymėjęs brazilas negali suprasti prieštaringos nuomonės apie G.Bale'o kainą, kuri siekė apie 100 milijonų eurų.

"Tiek sumokėta, nes G.Bale'as tiek vertas. Jie taip pat daug mokėjo už Zidane'ą, Figo, Ronaldo ir Cristiano Ronaldo. "Barcelona" nepagailėjo pinigų Neymarui įsigyti, todėl šie futbolininkai tiek verti", - dienraščiui AS kalbėjo R.Carlosas.

"Todėl aš nesuprantu, kodėl Tata Martino kritikuoja Bale'o įsigijimą ir sieja jį su ekonomine situacija. Jei nori tokio tipo futbolininko, turi sumokėti", - tęsė gynėjas,

Valo atvykimas į Madridą sukėlė nemažai kalbų apie žvaigždžių perpildytą "Real" ekipą, kuri 2002-aisiais metais triumfavo Čempionų lygos turnyre.

Vis dėlto, legendinis krašto gynėjas tikina, kad dabartinė komanda neprilygsta tai, kuriai atstovavo ir pats R.Carlosas.

"Negalima sulyginti šių komandų. Dabartinė "Real" ekipa yra puiki, tačiau kad prilygtų "Galactico" arba ją pranoktų, turi pasiekti tiek, kiek mes pasiekėme", - tikino brazilas.

R.Carlosas "Real" klube rungtyniavo nuo 1996-ųjų metų, kuomet persikėlė iš "Inter", iki 2007-ųjų m., kai nusprendė apsivilkti "Fenerbahce" marškinėlius.