J.Kloppui dėl diskvalifikacijos teks praleisti dar vieną mačą © Eurofootball.lt
UEFA Čempionų lygos pirmojo turo rungtynėse prieš dvi savaites iš aikštės išvarytas Dortmundo „Borussia“ treneris Jurgenas Kloppas savo komandai negalės vadovauti ne vieneriose, o dvejose rungtynėse. UEFA nusprendė pratęsti charizmatiškojo trenerio diskvalifikaciją.

J.Kloppas rugsėjo 18-os dienos rungtynėse tarp „Napoli“ ir „Borussia“ klubų nesuvaldė emocijų ir aprėkė ketvirtąjį mačo arbitrą. J.Kloppas pyko, nes teisėjas neleido į aikštę sugrįžti „Borussia“ gynėjui Matsui Hummelsui, o tuo metu „Napoli“ pelnė įvartį,

J.Kloppas buvo išvarytas iš aikštės, „Borussia“ ekipa šį susitikimą pralaimėjo 1:2, o UEFA nusprendė, kad treneris savo komandai negalės vadovauti per kitas Čempionų lygos rungtynes.

„Borussia“ futbolininkams trenerio nebuvimas šalia aikštės nesutrukdė trečiadienį namuose 3:0 sutriuškinti Marselio „Olympique“ ekipos. Vis dėlto UEFA po šio mačo nusprendė J.Kloppo diskvalifikaciją pratęsti – jis negalės vadovauti komandai ir kito rato rungtynėse, kuriose Dortmundo ekipa Londone susitiks su grupės lydere „Arsenal“. Mačas vyks spalio 22 dieną.