"Man Utd" treneris po pralaimėto principinio mačo: sužaidėme geriausias rungtynes šiame sezone © Eurofootball.lt
"Man Utd" strategas Davidas Moyesas nustebino aistruolius pareikšdamas, kad "Premier" lygoje pralaimėtas principinis mačas "Liverpool" ekipai buvo "geriausias komandos pasirodymas šį sezoną".

Anglijos čempionai išvykoje nusileido trečią kartą iš eilės laimėjusiam "Liverpool" 0-1 ir per visas 90 minučių beveik nesukėlė vargo varžovų vartininkui Simonui Mignolet, tačiau škoto tai nenuliūdino: "Manau, jog žaidėme tikrai gerai.

"Liverpool" komanda buvo drausminga ir apsunkino mūsų galimybes puolant. Nelabai sekėsi atlikti perdavimus į baudos aikštelę iš krašto, tačiau turėjome dvi ar tris progas. Gaila, kad nepavyko jų išnaudoti."

Ir pridūrė: "Rungtyniavome tikrai gerai, turbūt tai geriausias mūsų mačas šį sezoną."

Moyesas neskubėjo žadėti, kad prieš rytoj vėlai vakare užsidarant vasaros perėjimų langui klubą papildys nauji futbolininkai: "Žinoma, mėginsime kažką nuveikti per likusį laiką, tačiau iš esmės esu patenkintas tuo, ką turiu. Sudėtis yra stipri."

Manoma, kad "raudonųjų velnių" gretose gali atsidurti du buvę Moyeso auklėtiniai Liverpulio "Everton" komandoje: krašto gynėjas Leightonas Bainesas ir saugas Marouane'as Fellaini. Be to, domimasi Bilbao "Athletic" atakų organizatoriumi Anderu Herrera, bet kol kas ispanai nesutinka jo parduoti.