Rugsėjo 1 d. transferai ir gandai: "Arsenal" akiratyje – perspektyvusis J.Draxleris © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų lango pabaigos likus mažiau nei dviem dienom, naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugsėjo 1 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

Transferų langas užsidaro:
Vokietijoje - rugsėjo 2 d. 20 val. Lietuvos laiku.
Anglijoje ir Italijoje - rugsėjo 3 d. 1 val. Lietuvos laiku.
Prancūzijoje, Olandijoje, Belgijoje ir Ispanijoje - rugsėjo 3 d. 2 val. Lietuvos laiku.
Portugalijoje ir Škotijoje transferų langas jau užsidarė.

***

„Milan“ viceprezidentas Adriano Galliani planuoja įtikinti Madrido „Real“ saugą Kaka sugrįžti į Italų klubą. Brazilas pareiškė, kad nori palikti ispanų grandus. Žaidėjas taip pat turi pasiūlymų iš Anglijos.
***
Madrido „Atletico“ klubas artėja prie susitarimo su „Saint-Etienne“ ekipa dėl atraminio saugo Josuha Guilavogui perėjimo į „Atleti“ gretas. Sekmadienį futbolininkas žais paskutinį mačą už prancūzų ekipą.
***
„Juventus“ klubas norėtų į komandą prisivilioti puolėją Alberto Gilardino, jeigu Fabio Quagliarella nuspręstų palikti ekipą. Strategas Antonio Conte nori turėti penkis puolėjus.
***
„West Brom“ ekipa panoro įsigyti „Tottenham“ puolėją Jermaine‘ą Defoe ir „Sunderland“ saugą Stephane‘ą Sessegnoną.
***
„Liverpool“ klubas netrukus turėtų išsinuomoti „Chelsea“ krašto saugą Victorą Mosesą, tačiau ši nuoma „raudoniesiems“ kainuos 1 mln. svarų sterlingų.
***
„Everton“ klubas nori į sandorį su „Manchester United“ dėl Marouane‘o Fellaini pardavimo įtraukti „raudonųjų velnių“ jaunąjį saugą Jesse Lingardą.
***
„Marseille“ ir „Lille“ susitarė dėl 10 mln. perėjimo sumos ir talentingas saugas Florianas Thauvinas netrukus turėtų atsidurti „Olympique“ ekipos gretose.
***
„Arsenal“ strategas Arsene‘as Wengeras pateikė skubotą pasiūlymą „Schalke“ klubui dėl saugo Juliano Draxlerio įsigijimo. Pati vokiečių ekipa ji vertina 60 mln. eurų suma.
***
„Manchester United“ strategas Davidas Moyesas pasiruošęs pasiūlyti 30 mln. svarų sterlingų už „Athletic Bilbao“ saugą Anderį Herrerą po atmesto 25 mln. pasiūlymo.
***
Anot „Sky Sports“, Garetho Bale‘o perėjimas į Madrido „Real“ ekipą turėtų būt patvirtintas jau šiandien. Transfero suma gali būti ir nerekordinė – 78 mln. svarų sterlingų, o tai būtų 2 mln. mažiau nei Cristiano Ronaldo atsiėjo karališkajam klubui.
***

Įvykę perėjimai ir sandoriai:

OFICIALU: „Monaco“ klubas paskolino saugą Delviną Ndingą graikų „Olympiakos“ ekipai.

OFICIALU: „Milan“ atliko mainus su „Genoa“ ekipa ir gynėją Lucą Antonini iškeitė į saugą Valterį Birsą.

OFICIALU: „Reading“ saugas Jimmy Kebe persikėlė į „Premier“ lygą iškopusią „Crystal Palace“ ekipą.

OFICIALU: „Cardiff City“ klubas gynybą sustiprino „Rennes“ gynėju Kevinu Theophile‘iu Catherine‘u.