Rugpjūčio 31 d. transferai ir gandai: Kaka "Real" klubą gali palikti nemokamai © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas artėja link pabaigos, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 31 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Spaudoje pasirodė pranešimų, kad „Liverpool“ susitarė su Paryžiaus „Saint-Germain“ klubu dėl gynėjo Mamadou Sakho, kuris į Angliją turėtų atvykti už 23 milijonus eurų.

***

2009 metais į Madrido „Real“ už 65 milijonus eurų atvykęs Kaka gali į kitą klubą išvykti nemokamai. Kaip informuojama, saugu domisi „Milan“ ir dvi Anglijos „Premier“ lygos ekipos.

***

Pasak „talkSPORT“, „Roma“ atmetė pirmąjį „Manchester United“ pasiūlymą už saugą Danielę De Rossį, kuris siekė 12 milijonų eurų.

***

Park Chu-Youngas nori palikti Londono „Arsenal“ ir sugrįžti į Prancūziją. Futbolininku domisi „Saint-Etienne“, „Lorient“ bei „Rennes“.

***

Madrido „Atletico“ susitarė su Amsterdamo „Ajax“ ir centro gynėjas Toby Alderweireldas artimiausiu metu taps oficialu Karaliaus taurės nugalėtojų nariu.

***

„Kanonieriai“ gali sulaukti pastiprinimo saugų grandyje. Britų spauda rašo, kad „Arsenal“ yra arti susitarimo su „Newcastle“ nariu Yohanu Cabaye.

***

„West Brom“ domina galimybę pasirašyti sutartį su Londono „Chelsea“ puolėju Dembą Bą, kurio paslaugų nori atsisakyti Jose Mourinho.

***

Londono „Tottenham“ pirmininkas Danielis Levy lauks paskutinės minutės, kol „Real“ parduos vieną iš trijų futbolininkų (Mesutą Ozilą, Angelį Di Marią ir Karimą Benzemą – red.past) „Arsenal“ klubui ir tuomet sutiks parduoti Garethą Bale‘ą.

***

„Manchester United“ ketina už Bilbao „Athletic“ saugą Anderį Herrerą sumokėti net 30 milijonų svarų sterlingų, praneša „Daily Mirror“.

***

Florentino Perezas sugebėjo įtikinti Danielį Levy Garethą Bale‘ą parduoti už 78 milijonus svarų sterlingų, todėl valas netaptų brangiausiu pasaulio futbolininku, nes Cristiano Ronaldo „Real“ klubui atsiėjo 80 milijonų svarų sterlingų suma.

***

Kalbos apie galimą Wayne‘o Rooney išvykimą liks tik gandais, mat Davidas Moyesas patikino, kad puolėjas bent šį sezoną tikrai liks „Man Utd“ komandoje.

***

OFICIALU: Stambulo „Fenerbahce“ sutiko vienam sezonui „Bastia“ klubui paskolinti saugą Milošą Krasičių.