"Man Utd" ruošia naujus pasiūlymus už Herrerą ir De Rossi © Eurofootball.lt
"Manchester United" vyriausiasis treneris Davidas Moyesas sieks prisivilioti tris saugo pozicijoje rungtyniaujančius futbolininkus iki pirmadienio naktį užsidarančio transferų lango pabaigos.

"Man Utd" pateikė 30 milijonų eurų pasiūlymą už Bilbao "Athletic" vidurio saugą Anderį Herrerą, tačiau baskų klubas tuo nesusidomėjo ir reikalauja mokėti išpirkos mokestį - 36 milijonus.

"Mūsų klubas yra kitoks, jis paremtas jausmu, - sakė "Athletic" prezidentas Josu Urrutia. - Šio klubo tikslas nėra pasidaryti pinigų. Praėjusį vakarą sulaukėme pasiūlymo, tačiau informavome, jog nesiderame dėl mūsų žaidėjų. Jeigu vienas iš mūsų futbolininkų nori išvykti, pirmiausia apie tai jis turi pranešti mums ir tada pirkėjas privalo sumokėti išpirkos sumą."

Pagal pranešimus Italijoje, "raudonųjų velnių" klubas taip pat pateikė 12 milijonų eurų pasiūlymą už "Roma" saugą Daniele De Rossi. Teigiama, jog tiek klubas, tiek futbolininkas jį atmetė, tačiau jau anksčiau sostinės klubo vadovai prasitarė, jog ekipos senbuvį paleistų už tinkamą kainą.

Galiausiai, Anglijos čempionai vis dar siekia įsigyti "Everton" duetą Marouane'ą Fellaini ir Leightoną Bainesą, tačiau ir 38 milijonų svarų pasiūlymu Liverpulio ekipa nesusidomėjo. Nepaisant to, "United" tikisi, jog belgas suspės tapti jų komandos nariu.