Rugpjūčio 26 d. transferai ir gandai: Madrido "Atletico" nori išsinuomoti J.Matą © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas artėja link pabaigos, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 26 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Londono „Tottenham“ klubas artėja prie susitarimo su „Roma“ krašto puolėju Eriku Lamelu ir už jį pasiryžę sumokėti 35 mln. eurų sumą. Pats futbolininkas sekmadienio rungtynėse su „Livorno“ buvo registruotas, tačiau visą mačą praleido ant suolo.
***
Madrido „Atletico“ ekipa panoro iš Londono „Chelsea“ išsinuomoti saugą Juaną Matą, kuriam nėra garantuota startinė sudėtis po brazilo Williano atvykimo.
***
Turino „Juventus“ ekipa susidomėjo „Cagliari“ saugu Radja Nainggolanu, praneša italų „La Gazzetta dello Sport“.
***
„Sevilla“ gretas jau artimiausiu metu turėtų papildyti Londono QPR ekipos gynėjas Stephane‘as Mbia. Kalbama, kad jį ispanų klubo vadovai mato kaip Geoffrey Kondogbios pamainą.
***
„Milan“ klubas artėja prie susitarimo su PSG dėl gynėjo Mamadou Sakho. Anot L‘Equipe, derybos pažengė į priekį šį savaitgalį.
***
„Liverpool“ klubas gali išsinuomoti Londono „Chelsea“ krašto puolėją Victorą Mosesą, kuriam po Williano atvykimo žaidimo minučių sumažėtų kardinaliai.
***
„Newcastle“ klubas iš Londono „Arsenal“ ekipos už saugą Yohaną Cabaye prašo 20 milijonų svarų sterlingų sumos. Pats futbolininkas norėtų rungtyniauti „kanonierių“ gretose.
***
„Arsenal“ puolėjas Nicklasas Bendtneris gali prisijungti prie Maroaune‘o Chamakho „Crystal Palace“ ekipoje. Londono klubui niekaip nepavyksta dano parduoti šią vasarą.
***
„Tottenham“ ekipa svarsto galimybę įsigyti Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėją Hulką, kurio kaina gali siekti 35 mln. eurų sumą.
***
Londono „Arsenal“ klubą taip pat domina 22-ejų metų „Saint-Etienne“ saugas Joshua Guilavogui ir jį strategas A.Wengeras svarsto kaip atsarginį variantą nepavykus įsigyti Y.Cabaye.