Rugpjūčio 25 d. transferai ir gandai: S.Eto'o - arti persikėlimo į "Chelsea" © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas artėja link pabaigos, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 25 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Anglų „Daily Mirror“ praneša, kad „Manchester United“ ruošiasi pateikti paskutinį pasiūlymą „Barcelona“ klubui dėl saugo Cesco Fabregaso, tačiau ir jis veikiausiai bus atmestas.
***
Londono „Chelsea“ klubą netrukus turėtų papildyti ne tik „Anzhi“ saugas Willianas, tačiau ir puolėjas Samuelis Eto‘o, kuris Jose Mourinho vadovaujamai ekipai kainuotų vos 2 mln. svarų sterlingų.
***
„Tottenham“ saugas Garethas Bale‘as šeštadienį nusileido Ispanijoje ir netrukus turėtų papildyti Madrido „Real“ gretas.
***
„Monaco“ klubas ruošia naują pasiūlymą „Sevilla“ saugui Geoffrey Kondgobiai įsigyti. Šįkart monegaskai siūlys 20 mln. eurų.
***
„Roma“ krašto puolėjas Erikas Lamela arti susitarimo su „Tottenham“ klubu. Pirmadienį futbolininkas atvyks į Londoną medicininiam patikrinimui. Žaidėjas turėtų pasirašyt penkerių metų trukmės ir 4 mln. eurų per metus vertės kontraktą.
***
„Lazio“ ruošiasi paskutinį kartą kreiptis į „Galatasaray“ ekipą ir tikisi į komandą prisivilioti puolėją Buraką Yilmazą. Romos ekipa siūlo 8 mln. eurų, turkai prašo bent 15.
***
„Roma“ saugas Michaelis Bradley atsidūrė „Sunderland“ ekipos akiratyje. Futbolininkas vertinamas 6 mln. svarų sterlingų.
***
„Stoke“ strategas Markas Hughesas nori savo komandoje matyti „Man City“ puolėją Johną Guidetti.
***
Yohanas Cabaye atsisakė atstovauti „Newcastle“ ekipai šeštadienio popietę ir siekia pereiti į Londono „Arsenal“ klubo gretas.
***
Karimo Benzema agentas patvirtino, kad jo klientas nepersikels į Londono „Arsenal“ gretas, bet pradės derybas su „Real“ dėl naujos sutarties. [link="http://eurofootball.lt/nw_index.php?page=nw_news&id=31491"]Plačiau[/link]
***

Įvykę perėjimai ir sandoriai

OFICIALU: „Tottenham“ saugas Iago Falque išnuomoatas „Rayo Vallecano“ klubui.