Rugpjūčio 22 d. transferai ir gandai: G.Bale'as parduotas "Real" klubui už 99 mln. eurų © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas artėja link pabaigos, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 22 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Londono „Arsenal“ sieks prisivilioti Madrido „Real“ duetą – Karimą Benzemą ir Angelį Di Maria. Visgi, spaudoje pranešinėjama, kad prancūzas pratęs sutartį su karališkuoju klubu.

***

Florentino Perezas pasiekė savo vasaros tikslą ir iš Londono „Tottenham“ už 99 milijonus eurų įsigijo Garethą Bale‘ą. Velso rinktinės žvaigždė rytoj bus oficialiai pristatytas Ispanijoje.

***

Amsterdamo „Ajax“ saugas Christianas Eriksenas jau ketvirtąjį kartą atsisako galimybės rungtyniauti Sakt Peterburgo „Zenit“ ekipoje.

***

Milano „Inter“ derasi su „Porto“ dėl galimo saugo Fernando įsigijimo, praneša „Corriere dello Sport“.

***

Londono „Tottenham“ jau artimiausiu metu prisivilios „Roma“ puolėją Eriką Lamelą, o Italijos sostinės ekipa numatė paimainą ir į jo vietą turėtų užimti „Fiorentina“ narys Ademas Ljajičius.

***

„Newcastle“ domina netik „Lyon“ puolėjas Bafetimbi Gomis. „Šarkos“ susidomėjo minėto futbolininko komandos draugu Yoannu Gourcuffas.

***

Gelzenkircheno „Schalke“ nusitaikė į Londono „Arsenal“ puolėją Luką Podolskį, kuris pastaruoju metu „kanonierių“ ekipoje jaučiasi atstumtas.

***

„Liverpool“ artėja link susitarimo su „Derby Country“ saugu Willu Hughesu, kuris vertinamas 10 milijonų svarų sterlingų suma.

***

„Manchester City“ pasiryžo sumokėti 5 milijonus eurų „Malaga“ komandai, kuri turėtų sutikti parduoti gynėją Martiną Demichelį.

***

Brendanas Rodgersas atmetė „Napoli“ pasiūlymą už gynėją Martiną Škrtelį. Pasak BBC, siūloma suma buvo 12 milijonų eurų.

***

Machačkalos „Anži“ saugas Willianas šiuo metu Londone atlieka medicinį patikrinimą ir už 30 milijonų svarų sterlingų papildys „Tottenham“.

***

OFICIALU: Milano „Inter“ vienam sezonui sutiko „Bologna“ klubui paskolinti jaunąjį saugą Diego Laxaltą.