Rugpjūčio 21 d. transferai ir gandai: "Man Utd" ruošia dar vieną pasiūlymą už "Everton" duetą © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas artėja link pabaigos, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 21 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

„Manchester United“ ekipa planuoja pateikti dar vieną pasiūlymą „Everton“ klubui už saugo Maroaune‘o Fellaini ir Leightono Baineso duetą. Šįkart Davidas Moyesas siūlys 35 mln. svarų sterlingų.
***
„Valencia“ klubo atstovai pranešė Londono „Arsenal“ ekipai, kad vartininkas Vicente Guaita – neparduodamas.
***
Maskvos „Spartak“ ekipa nutraukė susidomėjimą „Ajax“ gynėju Toby Aldrweireldu. Rusai buvo susitarę su olandų klubu, tačiau jų akys pakrypo į |“Anzhi“ rungtyniaujantį Joao Carlosą.
***
Romos „Lazio“ klubas siekia prisivilioti „Galatasaray“ puolėją Buraką Yilmazą. Italijos sostinės ekipa už futbolininką pateikė 10 mln. eurų pasiūlymą.
***
Į lenktynes dėl „Anzhi“ puolėjo Samuelio Eto‘o įsitraukė dar ir „Roma“ klubas. Dėl kamerūniečio parašo taip pat kovoja „Napoli“, „Inter“ ir „Chelsea“ klubai.
***
Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipa nusitaikė į Amsterdamo „Ajax“ dešiniojo krašto gynėją Ricardo van Rhijną, mat kitas olandas Gregory van der Wielis gali palikti komandą.
***
„Monaco“ ir „Arsenal“ klubai kovos dėl perspektyvaus „Sevilla“ atraminio saugo Geoffrey Kondogbios įsigijimo. „Ligue 1“ klubas siūlo ispanams 13 mln. svarų sterlingų.
***
„Newcastle“ saugą Yohaną Cabaye domina galimybė žaisti Londono „Arsenal“ ekipoje, tačiau Alanas Pardew už jį tikisi gauti apie 20 mln. eurų.
***
„Everton“ strategas Roberto Martinezas norėtų nuomos pagrindais įsigyti „Manchester City“ saugą Garethą Barry, kuriam „miestiečių“ gretose po Fernandinho atvykimo gali tekti šildyti atsarginių suolelį.
***
„Manchester United“ klubas numatė alternatyvą, jei nepavyktų prisivilioti Leightono Baineso. „Raudonųjų velnių“ akiratyje – jaunasis „Southampton“ gynėjas Luke‘as Shaw.
***

Įvykę perėjimai ir sandoriai:

OFICIALU: PSG vienam sezonui išnuomojo saugą Clementą Chantome‘ą „Toulouse“ ekipai.