Rugpjūčio 13 d. transferai ir gandai: "Man Utd" pateiks pasiūlymą už G.Bale'ą © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas artėja link pabaigos, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 13 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Machačkalos „Anži“ yra pasiryžusi parduoti brangiausiai pasaulyje apmokamą žaidėją Samuelį Eto‘o, kuris nori persikelti į Londono „Chelsea“ ar Milano „Inter“

***

„Manchester United“ šią vasarą išleido vos 2,4 milijonų svarų sterlingų naujiems žaidėjams, tačiau Davidas Moyesas ketina pateikti įspūdingą pasiūlymą už Londono „Tottenham“ lyderį Garethą Bale‘ą.

***

Londono „Arsenal“ susidomėjo PSV krašto puolėju Zakarią Bakkalį, kuris tapo jauniausiu Olandijos čempionate pelniusiu „hat-tricką“.

***

„Manchester City“ taikosi į Gelzenkircheno „Schalke“ centro gynėją Kyriakos Papadopoulos ir „Napoli“ narį Paolo Cannavaro.

***

„Liverpool“ siekia prisivilioti „Granada“ kairiojo krašto gynėją Guilhermę Siquerą, kuriuo taip domisi Madrido „Real“.

***

Madrido „Atletico“ puolėjas Diego Costa neketina palikti Ispanijos ir artimiausiu metu su Karaliaus taurės savininkais pasirašys naują sutartį.

***

Mamadou Sakho nekeičia savo sprendimo ir nori palikti Paryžiaus „Saint-Germain“. Prancūzas veikiausiai atsidurs „Monaco“ klube.

***

Prancūzijos spauda praneša, jog „Lyon“ artėja link susitarimo su „Bastia“ krašto puolėju Wahbą Khazrį.

***

Madrido „Real“ gali atsisakyti galimybės įsigyti G.Bale‘ą, tačiau tuomet bet kokia kaina sieks prisivilioti „Liverpool“ puolėją Luisą Suarezą.

***

„Napoli“ taip pat ketina įsitraukti į lenktynes, kuriose Londono „Arsenal“ kovoja dėl Miucheno „Bayern“ saugo Luizo Gustavo parašo.

Įvykę sandoriai ir perėjimai:

OFICIALU: Jaunas lietuvis Tomas Švedkauskas vienam sezonui atsisveikina su „Roma“. Vartininkas skolinamas trečioje pagal pajėgumą žaidžiančiai „Paganese“ ekipai.

OFICIALU: „Crystal Palace“ pasirašė vienerių metų sutartį su „Arsenal“ puolėju Marouanę Chamakhu.

OFICIALU: „Sevilla“ klubas įsigijo 19-etį saugą iš Urugvajaus Sebastianą Cristoforo, kuris rungtyniavo „Penarol“.

OFICIALU: „West Brom“ vienam sezonui papildys puolėjas Matej Vydra, kuris priklauso „Udinese“ ekipai.