Brangiausiai apmokamas pasaulio futbolininkas S.Eto'o norėtų žaisti "Chelsea" © Eurofootball.lt
Išpardavimą paskelbusios Rusijos lygos Machačkalos „Anži“ legionierius iš Kamerūno Samuelis Eto'o prasitarė, kad norėtų ir vėl žaisti Jose Mourinho treniruojamame klube. Pasaulio žiniasklaida netrukus pradėjo kalbėti apie 32-iejų puolėjo persikėlimą į Londono „Chelsea“.

„Anži“ klubo savininkui paskelbus, kad komandos biudžetas bus ženkliai sumažintas, teigiama, kad daugelio geriausiai apmokamų žaidėjų rusams teks atsisakyti. S.Eto'o yra didžiausią algą pasaulyje gaunantis futbolininkas – jo metinis atlyginimas siekia apie 20 mln. eurų.

Kartu su J.Mourinho Milano „Inter“ komandoje S.Eto'o laimėjo „Serie A“ pirmenybes, Italijos taurę (Coppa Italia), supertaurę (Supercoppa Italiana) ir UEFA Čempionų lygą.

„Yra tik vienas Jose Mourinho. Esu žaidęs su įvairiais treneriais, tačiau futbole nėra kitos tokios asmenybės kaip Jose“, – žaidėją cituoja „Daily Mail“.

Į kamerūnietį ir kitas „Anži“ klubo žvaigždes jau nusitaikė ne vienas galingas futbolo klubas, o S.Eto'o norėtų vėl žaisti J.Mourinho ekipoje.

„Jis yra vienas geriausių pasaulio trenerių ir mes patyrėme daug sėkmingų akimirkų „Inter“ komandoje. Norėčiau turėti galimybę dar kartą žaisti jo komandoje – niekada nebūna liūdna, kai šalia yra Jose. Žinoma, „Chelsea“ yra labai gera komanda, tad gavęs visus pasiūlymus juos su agentu apsvarstysime ir tada nuspręsime“, – kalbėjo puolėjas.

Pranešama, kad kita puolėjo stotelė gali būti ir Italija, kur juo domisi naujo trenerio Rafa Benitezo vadovaujamas „Napoli“ klubas. Vis dėlto S.Eto'o agentas šiuos gandus linkęs neigti: „Jam būtų svajonė vilkėti legendinio „Napoli“ marškinėlius, tačiau jie į mus nesikreipė“.