Rugpjūčio 12 d. transferai ir gandai: "Real" nusitaikė į perspektyvųjį gynėją De Sciglio © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas įpusėjo, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 12 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Madrido „Real“ treneris Carlo Ancelotti nori prisivilioti „Milan“ gynėją Mattią De Sciglio, mat ekipą artimiausiu metu gali palikti Fabio Coentrao. Jaunojo italo kaina svyruoja nuo 10 iki 12 milijonų eurų.

***

Londono „Arsenal“ veikiausiai iš po „Chelsea“ panosės nugvelbs Miuncheno „Bayern“ saugą Luizą Gustavo, kuris vertinamas 16 milijonų eurų suma.

***

„Napoli“ ketina įsigyti dar vieną puolėją. Rafa Benitezas susidomėjo Alessandro Matri ei Alberto Gilardino paslaugomis.

***

„Manchester United“ taip pat įsitrauks į lenktynes, kuriosi Madrido „Real“ siekia prisivilioti Garethą Bale‘ą. Kaip informuojama, „raudonieji velniai“ netrukus turėtų pateikti oficialų pasiūlymą Londono „Tottenham“ ekipai.

***

„Barcelona“ nenuleidžia rankų ir nori pateikti Londono „Chelsea“ klubui galutinį pasiūlymą už gynėją Davidą Luizą.

***

Arsene‘as Wengeras įsitikinęs, jog šią vasarą prisivilios du naujus žaidėjus – minėta L.Gustavo bei „Liverpool“ puolėją Luisą Suarezą.

***

„Sunderland“ nori pradėti derybas su Turino „Juventus“ dėl Fabio Quagliarella įsigijimo. Taip pat Anglijos ekipa domisi A.Matri.

***

„Milan“ yra pasiruošęs prisivilioti Paryžiaus „Saint-Germain“ vidurio gynėją Mamadou Sakho, kuriuo taip pat domisi „Monaco“ ir „Liverpool“.

***

Buvęs „kanonierių“ ekipos puolėjas Jeremie Aliadiere šeštadienį viešėjo Lione ir artimiausiu metų turėtų pasirašyti sutartį su „Lyon“.

***

Pasak „Roma“ stratego Rudi Garcia, „Tottenham“ derasi su klubu dėl saugo Miralemo Pjaničiaus persikėlimo į Londoną.

***

Neapolio miesto komanda norėtų sustiprinti vidurio gynėjo poziciją. Italijos spauda praneša, kad „Napoli“ nusitaikė į Martiną Škrtelį.

***

„Bayern“ klube vietos nerandantis patyręs puolėjas Claudio Pizarro sudomino „Milan“.

Įvykę sandoriai ir perėjimai:

OFICIALU: „Fiorentina“ vienam sezonui „Modena“ klubui paskolino jaunąjį puolėją Khoumą Babacarą.

OFICIALU: „Hannover“ iš PSV komandos įsigijo 26-erių metų vidurio gynėją Marcelo, kuris pasirašė ketverių metų sutartį.