Rugpjūčio 11 d. transferai ir gandai: "Arsenal" už L.Gustavo pasiryžo sumokėti 16 mln. eurų © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas įpusėjo, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 11 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Londono „Arsenal“ yra arti susitarimo su Miuncheno „Bayern“ dėl saugo Luiso Gustavo įsigijimo. Kaip informuojama, Arsene‘as Wengeras pasiryžo pakloti 16 milijonų eurų.

***

„Kanonieriai“ tikisi „Liverpool“ puolėją Luisą Suarezą suvilioti įspūdingu atlyginimu. Urugvajietis Londone per savaitę uždirbtų 160 tūkstančių svarų sterlingų.

***

„West Ham“ susidomėjo galimybe iš „Liverpool“ prisivilioti saugą Stewartą Downingą, kuris vertinamas 7 milijonais eurų.

***

Madrido „Real“ bando susitarti su Londono „Tottenham“, jog už Garethą Bale‘ą galėtų mokėti dalimis, mat būtų labai sunku ir rizikinga iš kart klubui pervesti rekordišką sumą.

***

Andre Villas-Boasas yra pasirengęs galimam G.Bale‘o išvykimui ir ketina taip pat įsitraukti į derybas dėl puolėjo L.Suarezo.

***

Liverpulio „Everton“ tikisi iki vasaros pabaigos įsigyti „Braga“ kairiojo krašto gynėją Eldersoną Echiejile, mat „Manchester United“ artimiausiu metu gali susitarti su Leightonu Bainesu.

***

Wayne‘as Rooney praleis „Community Shield“ rungtynes prieš „Wigan“, nes nespėjo tinkamai atsigauti po traumos.

***

„Spurs“ nori įveikti „Liverpool“ klubą lenktynėse dėl Amsterdamo „Ajax“ žvaigždžių Christiano Erikseno ir Toby Alderweireldo.

***

Jose Mourinho į Londoną „Chelsea“ tikisi prisivilioti buvusį auklėtinį Fabio Coentrao, kuris taip pat domina „Monaco“ ir „Tottenham“ ekipas.

***

„Chelsea“ veikiausiai sutiktų parduoti klubo gynėją Davidą Luizą „Barcelona“ klubui už 58 milijonus eurų.

Įvykę sandoriai ir perėjimai:

OFICIALU: Milano „Inter“ susitarė su „Porto“ komanda dėl gynėjo Rolando, kuris ateinantį sezoną nuomos pagrindinis žais Italijoje.

OFICIALU: „Parma“ skolina vartininką Andrea Rossini „Cesena“ ekipai.

OFICIALU: „Arsenal“ sutiko taip pat vienam sezonui paskolinti jaunąjį gynėją Ignasį Miquelį „Leicester City“.

OFICIALU: Į „Premier“ lygą grįžtanti „Cardiff City“ iš „Sevilla“ klubo įsigijo saugą Gary Medelį.