Rugpjūčio 10 d. transferai ir gandai: T.Danilevičių įsigijo "Parma", tačiau lietuvis Italijoje nežais © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas įpusėjo, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 10 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

„Manchester United“ puolėjo atstovai pareiškė, jog Wayne‘as Rooney nori palikti dabartinį klubą ir persikelti į Londono „Chelsea“, praneša ESPN.

***

Po pranešimų, jog Andrea Pirlo gali po sezono palikti Turino „Juventus“ Italijos spaudoje jau ši informacija buvo paneigta ir saugas turėtų pasirašyti naują kontraktą.

***

„Chelsea“, „Napoli“ ir „Inter“ domisi „Anži“ puolėju Samueliu Eto‘o, tačiau į kovą dėl puolėjo įsitraukė Los Andželo „Galaxy“.

***

„Man Utd“ pardavęs Wayne‘ą Rooney turėtų pasiūlyti Madrido „Real“ klubui solidų pasiūlymą už saugą Luką Modričių.

***

„Valencia“ susidomėjo galimybe iš Jose Mourinho vadovaujamos ekipos pasiskolinti Dembą Bą arba Romelu Lukaku.

***

Anglijos spauda praneša, kad „Barcelona“ norėtų į komandos gretas prisivilioti Londono „Tottenham“ gynėją Janą Vertongheną.

***

„Tottenham“ akiratyje – „Roma“ saugas Maralemas Pjaničius bei „Toulouse“ atraminis saugas Ettiene Capoue, kurio kaina siekia 9 milijonus svarų sterlingų.

***

Londono „Fulham“ artimiausiu metu gali atsisveikinti su saugo ir gynėjo pozicijoje galinčiu žaisti Johnu Arne Riise‘u, kuris domina Brėmeno „Werder“.

***

Barselonos „Espanyol“ tikisi susitarti su „Werder“ dėl puolėjo Marko Arnautovičio perėjimo į Ispaniją.

***

Davidas Moyesas ketina pateikti paskutinį pasiūlymą „Barcelona“ klubui. Kaip informuojama, „Man Utd“ nepagailės 40 milijonų svarų sterlingų už saugą.

***

Danielis Levy veikiausiai sutiktų „Real“ klubui parduoti Garethą Bale‘ą, jei jie į sandorį įtrauktų perspektyvų krašto puolėją Jesę Rodriguezą.

Įvykę sandoriai ir perėjimai:

OFICIALU: Kaip pranešama, lietuvis Tomas Danilevičius parduotas „Serie A“ čempionate žaidžiančiam „Parma“ klubui, tačiau bus paskolintas Slovėnijos "ND Gorica" komandai.

OFICIALU: „Liverpool“ ekipą paliks saugas Jay‘us Spearingas, kuris papildys „Bolton“ gretas.