Paaiškėjo penki galimi "Žalgirio" varžovai Europos lygoje (Lietuvos klubas pagal reitingą - 61 vietoje iš 62) © Eurofootball.lt
Vilniaus "Žalgirio" futbolininkai šiandien 14 valandą Nijone (Šveicarija) sužinos, su kuo susigrums UEFA Europos lygos atkrintamųjų varžybų etape, kurį peržengusios komandos pateks į grupių varžybas.

Komandos dar prieš burtus buvo suskirstytos į grupes, kurių kiekviename yra 5 arba 6 skirstytos ir tiek pat neskirstytų ekipų. Žalgiriečiai atsidūrė trečiajame rinkinyje tarp neskirstytų klubų, todėl pretenduoja susitikti su itin galingais varžovais. Pažymėtina, kad tarp 62 šio etapo klubų "Žalgirio" reitingas yra aukštesnis už vienintelio - Albanijos "FC Kukesi".

Sostinės vienuolikei gali tekti devintą vietą Ispanijos pirmenybėse užėmusi "Sevilla", ketvirtoje pozicijoje praėjusį Belgijos čempionato sezoną baigęs Liežo "Standard", šeštas likęs Frankfurto "Eintracht" iš Vokietijos, Austrijos vicečempionas Zalcburgo "Red Bull" arba Danijos vicečempionas "Nordsjaelland".

Šio etapo rungtynės bus žaidžiamos rugpjūčio 22 ir 29 dienomis. Grupių etapo burtai bus traukiami rugpjūčio 30 dieną.

Trečioji atkrintamųjų varžybų burtų grupė

Skirstytos komandos:

"Sevilla" (Ispanija)
Liežo "Standard" (Belgija)
Frankfurto "Eintracht" (Vokietija)
Zalcburgo "Red Bull" (Austrija)
"Nordsjaelland" (Danija)

Neskirstytos komandos:

"Elfsborg" (Švedija)
"Quarabag" (Azerbaidžanas)
Vroclavo "Slask" (Lenkija)
"Minsk" (Baltarusija)
"Žalgiris" (Lietuva)