Rugpjūčio 8 d. transferai ir gandai: "Chelsea" mėgins prisivilioti "Anži" duetą © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas įpusėjo, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 8 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Pasak ESPN, Madrido „Real“ klubo žvaigždės Ikeras Casillasas, Sergio Ramosas ir Cristiano Ronaldo nenori komandoje matyti Garetho Bale‘o.

***

Londono „Chelsea“ mėgins prisivilioti Machačkalos „Anži“ duetą Samuelį Eto‘o ir Willianą, praneša įtakingi Anglijos dienraščiai.

***

Londono „Tottenham“ pirmininkas Danielis Levy nurodė sumą (100 mln. svarų – red.past), už kurią sutiks „Real“ klubui parduoti G.Bale‘ą.

***

Po Luiso Suarezo pareiškimų, jog jis tikrai nori palikti „Liverpool“, spaudoje jau mirga pranešimai apie urugvajiečio persikėlimą į Londono „Arsenal“.

***

Treneris Davidas Moyesas Wayne‘ą Rooney ragina apsispręsti – susieti ateitį su „Man Utd“, ar pasirinkti kitą klubą.

***

„Raudonųjų velnių“ komanda artimiausiu metu pateiks oficialų pasiūlymą Liverpulio „Everton“ už saugą Marounę Fellainį.

***

„Barcelona“ ir toliau mėgins įsigyti Davidą Luizą, tačiau jei sandoris neįvyks, katalonai dės visas viltis į Danielį Aggerį.

***

Ispanijos spauda praneša, jog talentingasis „Real“ puolėjas Jese Rodriguezas vienam sezonui bus paskolintas „Malaga“ klubui.

***

Jose Mourinho į Londoną ketina prisivilioti vidurio gynėją Eliaquimą Mangalą iš „Porto“ komandos.

***

„Manchester United“ gali atsisveikinti su krašto gynėju Alexanderiu Buttneriu, kuris ypač siejamas su Stambulo „Besiktas“.

***

„Everton“ nusitaikė į Turino „Juventus“ saugą Lucą Marronę, už kurį veikiausiai tektų pakloti 7 milijonus svarų sterlingų.

Įvykę sandoriai ir perėjimai:

OFICIALU: Valensijos „Levante“ palieka ir į Sevilijos „Real Betis“ persikelia saugas Xavi Torresas.

OFICIALU: „West Ham“ sutiko parduoti saugą Garry O‘Neilą Londono „Queens Park Rangers“ ekipai.