Rugpjūčio 7 d. transferai ir gandai: D.Moyesas "United" gretose nori matyti M.Fellainį © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas įpusėjo, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 7 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Madrido „Real“ klubo saugas Xabi Alonso gali atsidurti Turino „Juventus“ ekipoje.
***
„Tottenham“ ekipos lyderis Garethas Bale‘as karališkajam klubui atsieitų apie 200 milijonų svarų – 104 milijonus tektų pervesti į „Spurs“ sąskaitą, o pats futbolininkas per savo ilgalaikį kontraktą uždirbtų apie 94 mln. svarų sterlingų.
***
„Napoli“ klubas ieško atsarginio puolėjo. Komandos akiratyje – „Catania“ rungtyniaujantis Gonzalo Bergessio ir Kiniją palikti norintis Lucas Barriosas.
***
„Roma“ puolėjas Pablo Osvaldo norėtų apsivilkti Milano „Inter“ marškinėlius, tačiau sostinės klubas už jį prašo 15 milijonų eurų.
***
Vokiečių žiniasklaida praneša, kad Miuncheno „Bayern“ ekipą gali palikti Mario Mandžukičius, kuris neva netinka Pepo Guardiolos schemoms.
***
„Tottenham“ klubas nori „Real Betis“ krašto saugo Alvaro Vadillo kaip potencialios pamainos išvykti norinčiam Garethui Bale‘ui.
***
Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo gynėjas Thiago Silva netrukus pasirašys naują sutartį su sostinės ekipa. Pagal naują kontraktą brazilo alga pakilis 2 milijonais eurų per metus.
***
„Barcelona“ artėja prie susitarimo su „Manchester City“ ekipa dėl jauno saugo Deniso Suarezo įsigijimo.
***
„Tottenham“ nusitaikė į „Roma“ saugą Miralemą Pjaničių, praneša „talkSPORT“.
***
„Valencia“ pasiekė susitarimą su „Real Zaragoza“ dėl puolėjo Helderio Postigos įsigijimo. Futbolininkas „šikšnosparniams“ kainuos 3 mln. eurų ir komandoje pakeis į „Spurs“ išvykusį Roberto Soldado.
***
Turino „Juventus“ klubas siekis įsigyti „Cagliari“ ekipos puolėją Victorą Ibarbo ir už jį siūlo 5 milijonus eurų bei pusę teisių į jauną puolėją Stefano Baltrame. V.Ibarbo taip pat patraukė „Napoli“ dėmesį.
***
Ispanijos „AS“ praneša, kad Madrido „Atletico“ pakėlė savo pasiūlymą už „Toulouse“ saugą Etienne‘ą Capoue iki 9 milijonų eurų, tačiau tiek prancūzų klubui nepakanka.
***
PSG saugas Clementas Chantome‘as siejamas su anglų „Everton“, „Fulham“ ir „West Brom“ ekipomis.
***
„Manchester United“ nebesieks įsigyti „Barcelona“ saugo Cesco Fabregaso ir nukreipė savo dėmesį į „Everton“ gretose rungtyniaujantį Marouane‘ą Fellaini.
***

Įvykę sandoriai ir perėjimai:

OFICIALU: QPR saugas Adelis Taarabtas prisijungė prie „Fulham“ komandos.