Suarezas: leiskite man palikti "Liverpool" - esu vertas žaisti Čempionų lygoje © Eurofootball.lt
Luisas Suarezas dar sykį patvirtino norįs palikti "Liverpool" ir atstovauti klubui, kuris rungtyniauja UEFA Čempionų lygoje.

Urugvajietis pageidavimą išvykti išreiškė dar vasaros pradžioje, tačiau iki šiol Anglijos ekipos vadovai jo išleisti nesutiko. Jei nepavyks pasiekti susitarimo, Suarezas dar šios savaitės pabaigoje pateiks oficialų raštišką prašymą būti parduotas.

Anot Suarezo, "Liverpool" praėjusiais metais jam pažadėjo nekliudyti pakeisti klubą, jei nebus iškovotas kelialapis į Čempionų lygą.

"Praėjusį sezoną atidaviau visa save, tad dabar noriu, kad "Liverpool" laikytųsi susitarimo,- "The Guardian" sakė jis. - Pernai turėjau puikų pasiūlymą iš stipraus Europos klubo, tačiau likau suprasdamas, jog nepatekus į Čempionų lygą man nebus sudaroma kliūčių."

Kol kas konkrečius pasiūlymus dėl Suarezo yra pateikęs tik Londono "Arsenal", tačiau 46 milijonai eurų "Liverpool" nesuviliojo. Abejojama, ar "raudonieji" sutiks parduoti vieną ryškiausių Anglijos "Premier" lygos žvaigždžių aršiam varžovui dėl aukštesnių vietų turnyrinėje lentelėje.

"Man 26 metai, tad turiu žaisti Čempionų lygoje. Manau, kad per savo karjerą padariau pakankamai, jog to nusipelnyčiau. Dabar turiu tam galimybę ir noriu ja pasinaudoti,- pridūrė jis. - Nesijaučiu išduotas, bet klubas man yra pažadėjęs ir tikiuosi, jog pavyks susitarti."

Praėjusį sezoną per 44 mačus jis įmušė trisdešimt įvarčių.