Rugpjūčio 6 d. transferai ir gandai: "Borussia" domisi "Milan" saugu Boatengu © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas įpusėjo, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 6 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Ispanijos dienraštis „Marca“ praneša, kad Madrido „Real“ žvaigždė Cristiano Ronaldo netrukus padės parašą ant naujos sutarties, pagal kurią portugalas uždirbtų 17 milijonų per metus ir karališkajame klube liktų bent iki 2018-ųjų metų. Tiesa, pats fubtolininkas kol kas teigia, kad derybos dėl kontrakto pratęsimo nepajudėjo.
***
„Manchester United“ futbolininkai supykę ir nepatenkinti puolėjo Wayne‘o Rooney pasikartojančiais bandymais palikti klubą šią vasarą.
***
Turkų „Besiktas“ klubas į savo gretas sieks prisivilioti „Tottenham“ puolėją Jermainą Defoe, o ne Emannuelį Adebayorą, mat derybos dėl pastarojo perėjimo – aklavietėje.
***
„Liverpool“ klubas pasiruošęs parduoti Stewartą Downingą už pasiekiamą kainą – 5 milijonus svarų. Futbolininku susidomėjo „Newcastle United“ ekipa.
***
Brendano Rodgerso komandą palikti taip pat gali vidurio gynėjas Martinas Škrtelis, kurį savo komandoje mielai matytų „Napoli“ strategas Rafaelis Benitezas.
***
„Norwich“ nesėdi rankų sudėję ir siekia dar labiau sustiprinti komandą. „Kanarėlės“ vis dar bando į savo gretas prisivilioti „Juventus“ puolėją Fabio Quagliarellą.
***
„Sunderland“ strategas Paulo Di Canio savo komandoje nori matyti „Napoli“ saugą Walterį Gargano. Futbolininku taip pat domisi „Fulham“ ekipa.
***
„Aston Villa“ bandys įsigyti „Nürnberg“ ekipos atakuojantį saugą Hiroshi Kiyotake, tačiau prieš tai komandą turės palikti keletas futbolininkų, įskaitant ir puolėją Darreną Bentą.
***
Madrido „Real“ saugui Xabi Alonso siūloma pratęsti sutartį dar bent sezonui. Dabartinis ispano kontraktas su klubu baigia galioti kitą vasarą.
***
Vokiečių Frankfurto „Eintracht“ ekipa artėja prie 21-erių puolėjo Vaclavo Kadleco įsigijimo iš Pragos „Sparta“ klubo.
***
Naujasis „Barcelona“ treneris Gerardo Martino į komandą nori prisivilioti buvusio klubo „Newell‘s Old Boys“ vartininką Nahuelį Guzmaną. Futbolininkas į Kataloniją gali atvykti kitą vasarą.
***
Anglijos klubai „Liverpool“, „Swansea“ ir „West Bromwich“ sieks įsigyti „Chelsea“ priklausantį 19-metį gynėją Kennethą Omeruo, kuris dviems sezonams buvo išnuomotas „ADO Den Haag“ klubui.
***
Dortmundo „Borussia“ strategas Jürgenas Kloppas susidomėjo „Milan“ saugu Kevinu-Prince‘u Boatengu.
***
Perspektyvus „Saint-Etienne“ gynėjas Kurtas Zouma atmetė galimybę palikti komandą šią vasarą ir liks joje dar bent sezonui.
***
„Fulham“ ekipą jau artimiausiu metu turėtų papildyti QPR saugas Adelis Taarabtas. Tokius gandus patvirtino ir pats komandos strategas Martinas Jolas.
***

Įvykę sandoriai ir perėjimai:

OFICIALU: QPR ekipa „Newcastle“ klubui vienam sezonui išnuomojo puolėją Loicą Remy.