Rugpjūčio 5 d. transferai ir gandai: "Chelsea" gynėjas D.Luizas derasi su "Barcelona" © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas įpusėjo, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 5 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Įvairūs žiniasklaidos šaltiniai praneša, kad „Chelsea“ gynėjas Davidas Luizas pasiruošęs susimažinti algą tam, kad galėtų rungtyniauti „Barcelona“ gretose. Katalonijos ekipa pasiryžusi už brazilą pakloti 40 milijonų eurų.
***
„Manchester United“ puolėjas Wayne‘as Rooney artimiausiu metu turėtų įteikti oficialų prašymą klubo vadovybei, mat nori persikelti į „Chelsea“ gretas, skelbia „Daily Mail“.
***
„Roma“ klubo kylanti žvaigždė Erikas Lamela, nepaisant susidomėjimo iš „Tottenham“ pusės, netrukus pradės derybas su ekipa dėl kontrakto pratęsimo.
***
Išlaidauti šią vasarą nevengiantis „Napoli“ klubas nusitaikė į „Barcelona“ ekipoje rungtyniaujantį argentinietį Javierą Mascherano.
***
Londono „Arsenal“ klubas arti susitarimo su 19-mečiu „Freiburg“ gynėju Matthiasu Ginteriu, už kurį vokiečiai prašo 7 milijonų eurų.
***
„Roma“ ekipa turėtų šiandien pranešti apie „Arsenal“ puolėjo Gervinho įsigijimą. „Kanonieriai“ už jį turėtų sulaukti apie 8 mln. eurų. Kitas Londono klubo puolėjas Marouane‘as Chamakhas veikiausiai atsidurs „Crystal Palace“ gretose.
***
„Barcelona“ klubo atstovai įsitikinę, kad „Manchester United“ atsitrauks ir nebandys dar kartą įsigyti saugo Cesco Fabregaso.
***
Anglijos spauda praneša, kad „Arsenal“ susidomėjo 21-erių metų „Al Ain“ klubo kylančia žvaigžde Omaru Abdulrahmanu, kuris patraukė ir „Barcelona“, „Borussia“, „Valencia“ ir „Schalke“ ekipų dėmesį.
***
„Tottenham“ puolėjas Jermainas Defoe gali atsidurti „West Bromwich“ gretose, po to, kai Londono ekipa įsigijo „Valencia“ puolėją Roberto Soldado.
***
„Newcastle“ klubas nenuleidžia rankų kovoje dėl QPR puolėjo Loico Remy. Tiesa, Harry Redknappo vadovaujama ekipa futbolininko nenori parduoti, o išvykti leistų tik nuomos pagrindais.
***