Duobė: "Lech" Lenkijoje išlieka be pergalių, fanai vėl reikalavo pasiaiškinti © Eurofootball.lt
Poznanės "Lech" ir toliau stringa: trečiajame Lenkijos čempionato ture išvykoje ekipa sužaidė lygiosiomis 0-0 su pirmą tašką iškovojusia Liubino "Zaglebie" ekipa.

Priminsime, jog ketvirtadienį šalies vicečempionų "Lech" futbolininkų lauks atsakomoji UEFA Europos lygos trečiojo kvalifikacinio etapo dvikova su Vilniaus "Žalgiriu". Pirmąsias rungtynes Lietuvos čempionato lyderiai laimėjo 1-0, todėl šeimininkai, norėdami patekti į kitą etapą, turės laimėti didesniu nei vieno įvarčio skirtumu.

Šioje dvikovoje "Lech" rungtyniavo kur kas aktyviau ir turėjo ne vieną progą pasižymėti, tačiau taip ir nepralaužė varžovų vartininko ir nepakilo iš devintos vietos turnyrinėje lentelėje. "Zaglebie" rikiuojasi priešpaskutinė penkiolikta. Po mačo svečių aistruoliai, kaip ir Vilniuje, reikalavo žaidėjų paaiškinimo ir skandavo nepasitenkinimą trenerio Mariuszo Rumako atžvilgiu.

"Mums trūksta vieno perdavimo atakos pabaigoje, bet sunku tą pataisyti, kai tenka žaisti kas keletą dienų. Jei nematyčiau išeičių, iškart įteikčiau klubo prezidentui atsistatydinimo pareiškimą. Pasitikiu savo jėgomis",- sakė 36 metų Rumakas.

"Nežaidėme blogai, tad gaila, kad nepavyko iškovoti pergalės,- pridūrė "Lech" puolėjas iš Serbijos Vojo Ubiparipas. - Tiesiog pritrūko vienos tikslios atakos, bet optimizmo prieš mačą su "Žalgiriu" tikrai neprarandame, nes žaidimas gerėja. Kartais tiesiog pritrūksta greičio ir tikslumo paskutinėje atakos fazėje."