A.Wengeras vis dar tikisi prisivilioti L.Suarezą © Eurofootball.lt
Penktadienio spaudos konferencijoje prieš savaitgalį vyksiantį draugišką turnyrą "Emirates Cup 2013" Londono "Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras prabilo ir apie galimus komandos pirkinius.

Iki sezono pradžios likus tik 15 dienų "kanonieriai" kol kas nėra išleidę nei penso, todėl komandos sirgaliai po mažu netenka kantrybės.

Prieš atsidarant vasaros perėjimų langui klubo vykdomasis direktorius Ivanas Gazidis pareiškė, kad šią vasarą A.Wengeras turės mažiausiai 70 milijonų svarų komandai sustiprinti.

Tačiau vienintelis prancūzo pirkinys, papildęs Londono ekipą, yra kaip laisvasis agentas iš "Auxerre" atvykęs 20-ies puolėjas Yaya Sanogo.

Londono "Arsenal" klubas pastaruoju metu daug siejamas su "Liverpool" puolėju Luisu Suarezu, tačiau "raudonieji" už jį prašo daugiau nei 50 milijonų svarų.

"Nenoriu daug kalbėti apie Suarezą, nes tai - tarp "Arsenal" ir "Liverpool" klubų. Gerbsime "Liverpool" norus. Jeigu jį įmanoma įsigyti, stengsimės tai padaryti kaip įmanoma taikesniu būdu", - kalbėjo patyręs strategas.

"Aš linkęs tikėti, kad transferų rinkoje reikia dirbti konfidencialiai, nors šiais laikais tai labai sunku. Tačiau mes dirbame ir ne tik ties šiuo perėjimu, bet ir dar keletu kitų", - teigė A.Wengeras.

Pats L.Suarezas, anot spaudos pranešimų, teiktų pirmenybę Madrido "Real" klubui, tačiau Carlo Ancelotti šiuo metu rūpi prisivilioti "Tottenham" saugą Garethą Bale'ą.

Urugvajaus rinktinės futbolininkas į "Liverpool" persikėlė 2011-ųjų žiemą. Tuomet "Ajax" klubas už jį gavo 26,5 milijonų eurų.