Rugpjūčio 2 d. transferai ir gandai: "Real" pasiekė susitarimą su "Tottenham" dėl G.Bale'o perėjimo © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas įpusėjo, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 2 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

„Manchester United“ pradėjo derybas su Madrido „Real“ klubu dėl galimo Cristiano Ronaldo sugrįžimo į „Old Trafford“. „Raudonieji velniai“ už portugalą siūlo 92 milijonus eurų.
***
Miuncheno „Bayern“ klubas atmetė Milano „Inter“ pasiūlymą dėl brazilo Luiso Gustavo nuomos. Pasak „Bild“, saugas turi pasiūlymus iš Londono „Chelsea“ ir „Arsenal“ klubų.
***
„Napoli“ ekipai „Porto“ prašoma 40 mln. eurų suma už puolėją Jacksoną Martinezą pasirodė per didelė, todėl italų dėmesys nukrypo į „Arsenal“ puolėją Olivierį Giroud.
***
Miuncheno „Bayern“ puolėjas Mario Mandžukičius atsidūrė Madrido „Real“ ir Londono „Chelsea“ klubų akiračiuose.
***
MLS lygos „Seattle Sounders“ klubas nori prisivilioti „Tottenham“ gretose rungtyniaujantį Clintą Dempsey.
***
„West Ham“ klubas nusitaikė į Brėmeno „Werder“ ekipos 24-erių metų puolėją Marko Arnautovičių, kuris, pasak pranešimų, norėtų rungtyniauti Anglijoje.
***
Anglijos spauda praneša, kad Madrido „Real“ ir „Tottenham“ rado bendrą kalbą ir Garethas Bale‘as jau artimiausiu metu taps karališkojo klubo nariu. Londono ekipa turėtų gauti 120 milijonų eurų.
***
„Tottenham“ klubas sudarė sąrašą žaidėjų, kuriais galima būtų sustiprinti komandą iš G.Bale‘o pardavimo lėšų. Sąraše – PSG saugas Pastore, „Roma“ atstovaujantys Erikas Lamela ir Miralemas Pjaničius, „Ajax“ lyderis Christianas Eriksenas ir QPR puolėjas Loicas Remy.
***
„Liverpool“ klubas pasiruošęs sumokėti 25 milijonus eurų Madrido „Atletico“ ekipai už puolėją Diego Costą. 24-erių brazilas veikiausiai pakeistų išvykti norintį Luisą Suarezą.
***
„Monaco“ klubas artėja prie susitarimo su „Benfica“ vartų sargu Rui Patricio, kuris „Ligue 1“ naujokams atsieitų kiek daugiau nei 10 mln. eurų.
***

Įvykę futbolininkų sandoriai ir perėjimai:

OFICIALU: „Lyon“ krašto saugas Michelis Bastosas oficialiai tapo Jungtinių Arabų Emiratų „Al Ain“ ekipos nariu. Prancūzų klubas gavo 4,5 mln. kompensaciją.

OFICIALU: „Lyon“ klubą už 2 mln. eurų papildė „Montpellier“ kairiojo krašto gynėjas Henri Bedimo.

OFICIALU: „Inter“ klubas kaimynams „Milan“ išnuomojo gynėją Matias Silvestre‘ą.

OFICIALU: „Chelsea“ vartininkas Rossas Turnbullas kaip laisvasis agentas perėjo į „Doncaster“ ekipą.

OFICIALU: Miuncheno "Bayern" pardavė 19-metį saugą Emre Caną Lėverkuzeno "Bayer" su galimybe jį susigrąžinti ateityje.