Oficialu: C.Tello padėjo parašą ant naujos sutarties su "Barcelona" © Eurofootball.lt
Antrą sezoną pagrindinėje "Barcelona" sudėtyje pradėsiantis Cristianas Tello su Katalonijos klubu pasirašė naują sutartį. Ji galios iki 2018 metų vasaros.

Ankstesnysis 21 metų puolėjo kontraktas galiojo iki 2016-ųjų birželio 30 dienos.

Abipusiu susitarimu C. Tello išpirkos suma nuo 10 milijonų eurų padidinta daugiau nei du kartus - iki 25 milijonų eurų. Tiek turėtų sumokėti bet kuri ekipa, panorusi įsigyti žaidėją be tiesioginių derybų su "Barcelona".

Praėjusiame sezone C. Tello pagrindinėje Katalonijos klubo sudėtyje sužaidė 34 oficialius susitikimus ir pelnė 8 įvarčius.

Futbolininkas nekart yra pabrėžęs, jog norėtų ir toliau rungtyniauti "Barcoje", tad neabejojo, kad jo agentui pavyks greitai ir sklandžiai suderinti naujos sutarties niuansus.

"Esu patenkintas savo pasirodymu praėjusiame sezone. Žinoma, aš aikštėje noriu praleisti kiekvieną minutę, tačiau dabar suprantu, kad man užtenka ir to laiko, kurį man suteikia komandos treneris. Pagrindinėje komandoje jaučiuosi puikiai, o labiau patyrę ekipos draugai man padeda dar geriau jausti žaidimą. Manau, kad jie žino, jog greitis yra mano stiprioji savybė, tad, kai tik esu laisvas, aš dažniausiai gaunu kamuolį. Galų gale, komandos draugai man ir taip negaili perdavimų. Tada, kai mes bandome atakuoti varžovų vartus puldami centre ir atakos stringa, visi žino, kad galima mėginti kombinacijas regzti flange", - tvirtino puolėjas.