Rugpjūčio 1 d. transferai ir gandai: "Barcelona" nusitaikė į D.Aggerį © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas įpusėjo, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 1 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

„Barcelona“ nusprendė tęsti paieška vidurio gynėjo pozicijoje ir į katalonų akiratį pateko „Liverpool“ narys Danielis Aggeris.

***

Kaip praneša „AS“, Madrido „Real“ prezidentas sutiko Londono „Tottenham“ klubui už Garethą Bale‘ą sumokėti rekordiška 120 milijonų eurų sumą.

***

Florencijos „Fiorentina“ artimiausiu metu turėtų užbaigti derybas su Julio Cesaru, kuris rungtyniauja QPR ekipoje.

***

„Corriere dello Sport“ šaltiniai praneša, kad „Napoli“ prezidentui naujų pirkinių neužtenka ir jis bandys prisivilioti viena iš šių futbolininkų: Jacksoną Martinezą, Alexį Sanchezą, Alessandro Matrį arba Buraką Yilmazą.

***

Maskvos CSKA klubą paliks Keisuke Honda, kuris už maždaug 5 milijonus eurų persikels į „Milan“.

***

„West Brom“ ketina išpirkti Diego Lugano kontraktą. PSG klubui priklausantis gynėjas praėjusį sezoną vilkėjo „Malaga“ marškinėlius.

***

Roberto Soldado už 30 milijonų eurų prisijungs prie „Tottenham“ komandos, praneša įtakingas Ispanijos dienraštis „Marca“.

***

PSG pirmauja lenktynėse dėl jaunojo Lisabonos „Sporting“ krašto puolėjo Bruma parašo. Portugalas yra lyginamas su tautiečiu Cristiano Ronaldo.

***

Ispanijos vicečempionų treneris Carlo Ancelotti paneigė informaciją, jog „Real“ gali atsisveikinti su saugu Luka Modričiumi.

***

Kaip praneša Anglijos spauda, „Manchester City“ nustaikė į Dortmundo „Borussia“ atakuojantį saugą Jakubą Blaszczykowskį.

Įvykę perėjimai ir sandoriai:

OFICIALU: „Premier“ lygos naujokai „Cardiff“ iš „Tottenham“ klubo įsigijo gynėją Steveną Caulkerį.