"Lech" treneris: "Žalgiris" - ne ta komanda, kuri galėtų mus nustebinti © Eurofootball.lt
Poznanės "Lech" ekipos treneris Mariuszas Rumakas įsitikinęs, kad jo auklėtiniai peržengs UEFA Europos lygos trečiąjį kvalifikacinį etapą.

Lenkijos vicečempionai ketvirtadienį Vilniuje žais pirmąsias didžiulio ažiotažo susilaukusias rungtynes su Lietuvos čempionato lyderiu Vilniaus "Žalgiriu".

"Puikiai pažįstu "Žalgirį" ir trenerį Mareką Zubą, kuris nieko neslepia. Tai ne ta komanda, kuri galėtų mus nustebinti,- sakė jaunas 36 metų strategas. - Esu tikras, jog pasirodysime geriau, nei savaitgalio nacionalinio čempionato mače su "Cracovia". Nors žaidėme prastai, bet vis tiek galėjome laimėti, jei ne kurioziškas varžovų įvartis. Žinau, jog futbolininkai bus pasirengę, todėl viskas bus gerai."

Ir pridūrė: "Su komanda atkeliaus net ir tie žaidėjai, kurie gydosi traumas, pavyzdžiui Luisas Henriquezas ir Rafalis Murawskis. Norime visi būti kartu."

Treneriui antrino ir saugas Szymonas Pawlowskis: "Žinome, kad turime gerinti žaidimą ir tikimės to jau rytoj. Mūsų tikslas - tik pergalė. Be abejo, taurės rungtynės nėra lengvos, o varžovas - stiprus, ką įrodo ir rezultatai. Jis pajėgesnis nei praeitame etape tekusi Espo "Honka" ir dominuoja Lietuvos čempionate. Tačiau mes norime nugalėti abiejuose mačuose.