"Napoli" suderino asmenines sąlygas su "Porto" puolėju J.Martinezu (+ R.Benitezo komentaras) © Eurofootball.lt
"Napoli" klubas, įsigijęs "Real" puolėją Gonzalo Higuainą, neaprimo ir į komandą nori prisivilioti "Porto"ekipoje rungtyniaujantį Jacksoną Martinezą.

Kolumbijos rinktinės futbolininko agentas atskleidė, kad asmeninės kontrakto sąlygos su ambicingu Neapolio klubu jau sutartos, tačiau Rafaeliui Benitezui gali tekti pakrapštyti piniginę, kadangi J.Martinezo išpirkos suma siekia 40 milijonų eurų.

26-erių metų futbolininkas į "Porto" persikėlė tik praeitą vasarą iš Meksikos "Jaguares de Chiapas" komandos. Portugalijos klubas už jį sumokėjo beveik 9 milijonus eurų.

Jau savo debiutiniame sezone J.Martinezas per 30 mačų Portugalijos pirmenybėse įmušė 26 įvarčius patraukė didesnių Europos klubų dėmesį.

Pats futbolininkas savo karjerą labiau norėtų tęsti "Serie A" klube, tačiau "Porto" nenusiteikę derėtis po puikaus puolėjo pasirodymo praeitą sezoną.

"Napoli" ekipą šią vasarą jau sustiprino 9 futbolininkai, tarp jų - tokie garsūs vardai kaip Gonzalo Higuainas, Pepe Reina ir Raulis Albiolis.

Iš viso Neapolio ekipa komandos stiprinimui išleido beveik 80 milijonų eurų, tačiau didžioji šios sumos dalis padengta lėšomis iš puolėjo Edinsono Cavani pardavimo. Urugvajietis "Napoli" klubui atnešė 64,5 milijono eurų pajamų.



Pats "Napoli" treneris viešai pareiškė apie norą į komandą prisivilioti dar vieną puolėją.

Specialistas iš Ispanijos siekia suburti ekipą, kuri būtų pajėgi varžytis ne tik dėl "Serie A" titulo, bet ir dėl UEFA Čempionų lygos.

Kiek anksčiau Neapolio klubą papildė Jose Callejonas, kuris gali žaisti tiek puolimo centre, tiek krašte, tačiau R.Benitezas trokšta prisivilioti Gonzalo Higuaino lygį atitinkantį futbolininką.

"Noriu prisivilioti dar vieną Gonzalo lygį atitinkantį puolėją. Noriu komandoje matyti konkurenciją, nes artėjantį sezoną teks varžytis pajėgiausiose turnyruose", - tikino R.Benitezas.