Liepos 28 d. transferai ir gandai: "Napoli" akiratyje – "Barcelona"  puolėjas A.Sanchezas © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas prasidėjo, tad naujienų portalas [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia jums įvairiausius liepos 28 d. naujienas ir gandus apie žaidėjų perėjimus.

***

„Tottenham“ ekipa atmetė Madrido „Real“ siūlomus 94 milijonus eurų už komandos lyderį Garethą Bale‘ą ir vis dar laikosi pozicijos, kad velsietis – neparduodamas.
***
„Napoli“ klubui nepavykus prisivlioti „Porto“ puolėjo Jacksono Martinezo, komandos vadovų dėmesys pakrypo į „Barcelona“ gretose rungtyniaujantį Alexis Sanchezą.
***
Londono „Chelsea“ klubas ruošia 17 milijonų eurų pasiūlymą už Miuncheno „Bayern“ saugą Luizą Gustavo. Jose Mourinho abejoja Johno Obi Mikelio galimybėmis.
***
„Newcastle“ klubas į savo gretas ruošiasi prisivilioti „Lyon“ puolėją Bafetimbi Gomisą ir QPR ekipai priklausantį Loicą Remy.
***
„Tottenham“ klubas ir toliau derasi dėl „Valencia“ puolėjo Roberto Soldado įsigijimo. Sandoriui nepavykus būtų bandoma prisiviliot „Manchester City“ klube žaidžiantį Ediną Džeko.
***
„Mirror“ praneša, kad „Manchester United“ klubas nenusiteikęs parduoti Wayne‘o Rooney anglų ekipoms ir leis jam išvykti tik į užsienio komandą.
***
„Liverpool“ klubas nusitaikė į jauną „Udinese“ puolėją Luisą Murielį. Jeigu Suarezas vis dėlto būtų parduotas, jį „raudonųjų“ gretose pakeistų būtent kolumbietis.
***
„Everton“ klubas ruošia 6 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už saugą iš Čilės Gary Medel ir 15 milijonų svarų sterlingų sumą už „Wigan“ saugą Jamesą McCarthy.
***
Londono „Arsenal“ klubas pateiks „Liverpool“ ekipai trečią pasiūlymą už urugvajietį Luisą Suarezą. Šįkart „kanonierių“ siūloma suma sieks 42,5 milijonų svarų sterlingų.
***

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: „Arsenal“ puolėjas Joelis Campbellas kitą sezoną nuomos pagrindais rungtyniaus „Olympiakos“ klube.

OFICIALU: „Norwich City“ gretas papildė Glazgo „Celtic“ puolėjas Gary Hooperis.

OFICIALU: „Milan“ saugas Rodney Strasseris tapo pilnateisiu „Genoa“ ekipos nariu.

OFICIALU: „Manchester City“ klubą palikęs gynėjas Maiconas tapo „Roma“ ekipos nariu