Liepos 26 d. transferai ir gandai: Madrido "Real" klubo L.Suarezas nedomina © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas prasidėjo, tad naujienų portalas [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia jums įvairiausius liepos 26 d. naujienas ir gandus apie žaidėjų perėjimus.

***

Madrido „Real“ klubo, anot Anglijos spaudos, nedomina „Liverpool“ puolėjas Luisas Suarezas. Daugiausiai dėmesio urugvajietis sulaukė iš „Arsenal“ ekipos.
***
Prancūzijos spauda praneša, kad PSG saugas Marco Verratti kalbėjosi su klubo vadovais dėl savo tolimesnės ateities ir nori palikti komandą. Žaidėją norėtų įsigyti pinigų šią vasarą negailintis „Napoli“ klubas.
***
Buvęs Londono „Chelsea“ klubo puolėjas Salomonas Kalou atmetė galimybę grįžti į Londoną. Jo paslaugomis susidomėjo „West Ham“ ekipa.
***
„Liverpool“ klubas įsitraukė į kovą su „Tottenham“ dėl „Valencia“ puolėjo Roberto Soldado įsigijimo. „Raudonieji“ ispaną mato kaip Luiso Suarezo, kuris veikiausiai paliks komandą, pamainą.
***
Madrido „Atletico“ klubas nusitaikė į du vidurio saugus. Sostinės ekipos akiratyje – „Inter“ saugas Freddy Guarinas ir „Toulouse“ gretose rungtyniaujantis Etienne‘as Capoue.
***
„Roma“ ir „Arsenal“ klubai žengė žingsnį į priekį derybose dėl puolėjo Gervinho. „Kanonieriai“ už šį futbolininką tikisi gauti apie 7 milijonus svarų.
***
Anglijos spauda praneša, kad „Fulham“ klubas arti susitarimo su „Roma“ dėl puolėjo Pablo Osvaldo perėjimą į Londono ekipos gretas. „Romėnai“ už jį gautų apie 10 milijonų eurų.
***
„Liverpool“ ir „Benfica“ klubai kovoja dėl „Porto“ krašto saugo Christiano Atsu parašo.
***
„Benfica“ klubo krašto saugu Ola Johnu domisi „Milan“ klubas. Šios derybos kiek komplikuojasi, kadangi dalį teisių į futbolininką turi „Doyen Sports Group“ kompanija.
***
„Norwich“ klubas susitarė su Glazgo „Celtic“ dėl puolėjo Gary Hooperio perėjimo į „kanarėlių“ gretas.
***
Naujasis „Barcelona“ strategas Gerardo Martino į kataloniją nori prisivilioti buvusį savo auklėtinį „Newell‘s Old Boy“ gretose. Tata savo komandoje nori matyt 24-erių centro gynėją Santiago Verginį.
***
Anglijos „Daily Star“ praneša, kad „Barcelona“ saugas Cescas Fabregas prisipažino savo draugams, jog nori rungtyniauti „Manchester United“ gretose.
***
Turino „Juventus“ klubą vis dar domina galimybė įsigyti „Manchester City“ gynėją Aleksandrą Kolarovą. Į šią poziciją „Bianconeri“ numatė ir kitą variantą – „Napoli“ gretose rungtyniaujantį Juaną Zunigą.
***
„Napoli“ ir Maskvos „Spartak“ klubai siekia prisivilioti „Benfica“ puolėją Oscarą Cardozo.
***
„Monaco“ klubas nusitaikė į Lisabonos „Sporting“ vartininką Rui Patricio, tačiau jį mato tik kaip atsarginį komandos vartų sargą.
***

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: „Napoli“ klubo vartininkas Morganas De Sanctis nuo šiol gins „Roma“ ekipos vartus.

OFICIALU: Madrido „Atletico“ ekipa išnuomojo vartininką Sergio Asenjo „Villarreal“ ekipai.

OFICIALU: „Fulham“ ekipą kaip laisvasis agentas papildė saugas Ange-Freddy Plumainas, seniau rungtynaivęs „Lens“ klube.