L.Messi: neturėjau įtakos G.Martino paskyrimui © Eurofootball.lt
"Barcelona" klubo žvaigždė Lionelis Messi tikina, kad jo nuomonė neturėjo jokios reikšmės naujojo komandos stratego paskyrimui.

Savaitės pradžioje Katalonijos klubas į vyriausiojo trenerio vietą paskyrė argentinietį Gerardo Martino, seniau treniravusį "Newell's Old Boys" klubą.

Per savo spaudos konferenciją naujasis strategas buvo įsitikinęs, kad jo tautiečiai L.Messi ir jo tėvas Jorge užtarė jį klubo valdžiai, tačiau katalonų puolėjas paneigė tokias kalbas.

"Neturėjau jokios įtakos G.Martino paskyrimui, todėl neturiu jums nieko aiškinti. Surasti naują trenerį - klubo prezidento Sandro Rosellio darbas. Esu sakęs, kad G.Martino atrodo geras treneris, tačiau tai nepaveikė klubo sprendimo", - kalbėjo geriausias pasaulio futbolininkas.

"Niekada jo nebuvau sutikęs asmeniškai, kaip ir Luiso Enriques, apie kurį taip pat buvo kalbama. Manau, kad G.Martino puikiai tiks "Barcelona" ekipai, jis parodė, ką gali su "Newell's Old Boys" klubu ir Paragvajaus rinktine", - naujo trenerio paskyrimą komentavo L.Messi.

"Tata" pravardžiuojamas strategas vyriausiojo trenerio poste pakeitė dėl ligos pasitraukusį ispaną Tito Vilanovą.