Liepos 25 d. transferai ir gandai: "Monaco" artimiausiu metu papildys Nani © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas prasidėjo, tad naujienų portalas [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia jums įvairiausius liepos 25 d. naujienas ir gandus apie žaidėjų perėjimus.

***

L‘Equipe praneša, jog Anglijos čempionai susitiko „Monaco“ klubui parduoti Nani. Už portugalą „raudonieji velniai“ gaus apie 10 milijonų eurų.

***

Londono „Arsenal“ treneris Arsene‘as Wengeras ketina pateikti „Swansea“ klubui pasiūlymą už gynėją Ashley Williamsą, nes traumas patyrė Thomas Vermaelenas ir Nacho Monrealis.

***

„Valencia“ susidomėjo galimybe pasirašyti sutartį su „Man Utd“ puolėju Javieru Hernandezu (Chicharito).

***

„Liverpool“ ir toliau neketina nusileisti „Arsenal“ klubui. Už Luisą Suarezą Brendanas Rodgeras nori gauti 50 milijonų svarų sterlingų.

***

San Sebastiano „Real Sociedad“ vis dar tikisi susitarti su „Barcelona“ dėl saugo Janathano Dos Santoso nuomos.

***

Nepaisant „Napoli“ prezidento pareiškimų, jog Juanas Zuniga nepaliks ekipos, Turino „Juventus“ ir toliau bandys susitarti.

***

Jose Mourinho neketina nuleisti rankų ir „Manchester United“ komandai siūlys 35 milijonus eurų už Wayne‘ą Rooney.

***

„Roma“ puolėjas Pablo Osvaldo kitą sezoną gali rungtyniauti Anglijos „Premier“ lygoje. Kaip pranešama, italu domisi „Arsenal“ ir „Fulham“.

***

„West Ham“ nusitaikė į QPR puolėją Loicą Remy, kurio netenkina dabartinio klubo padėtis.

***

Juanas Mata artimiausiu metu veikiausias pratęs sutartį su Londono „Chelsea“ iki 2018 metų ir per savaitę uždirbs 100 tūks. svarų sterlingų.

***

Lisabonos „Benfica“ artėja link susitarimo su Eindhoveno PSV puolėju Timu Matavzu, kuris portugalams gali kainuoti apie 5 milijonus eurų.

***

Kaip informuoja Ispanijos spauda, naujasis „Barcelona“ treneris Gerardo Martino prisivilios „Newell‘s Old Boys“ vidurio gynėją Santiago Vergini.

***

„Napoli“ klubas artimiausiu metu oficialiai praneš apie Gonzalo Higuaino ir Pepe Reina įsigijimą, tiesa, vartininką pasiskolins sezonui.

Įvykę perėjimai ir sandoriai:

Oficialu: Paryžiaus „Saint-Germain“ palieka ir už 8 milijonus eurų į „Sevilla“ keliasi Kevinas Gameiro.

Oficialu: Madrido „Real“ pratęsė sutartį iki 2017 metų su jaunuoju rusu Denisu Cheryshevu.