Liepos 23 d. transferai ir gandai: G.Higuainas - viena koja "Napoli" klube © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas prasidėjo, tad naujienų portalas [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia jums įvairiausius liepos 23 d. naujienas ir gandus apie žaidėjų perėjimus.

***

„Manchester United“ strategui Davidui Moyesui skiriama 100 milijonų svarų „Barcelona“ saugui Cescui Fabregasui ir „Tottenham“ rungtyniaujančiam Garethui Bale‘ui įsigyti.
***
„Napoli“ klubas susitarė su Madrido „Real“ klubu dėl Gonzalo Higuaino perėjimo bei asmenines sąlygas su pačiu futbolininku, praneša Ispanijos spauda. Rafaelio Benitezo komandą taip pat turėtų papildyti „Liverpool“ vartininkas Pepe Reina.
***
Prancūzijos žiniasklaida skelbia, kad „Manchester United“ saugas Nani jau netrukus gali atsidurti „Monaco“ klube. „Raudonieji velniai“ už jį gautų apie 10 milijonų eurų.
***
„Milan“ klubas tęsia derybas dėl saugo Keisuke Hondos įsigijimo. Maskvos CSKA ekipa sutinka futbolininką parduot tik žiemą.
***
„Liverpool“ klubas arti susitarimo su „Valencia“ dėl gynėjo Aly Cissokho perėjimo į „raudonųjų“ gretas nuomos pagrindais.
***
„Lazio“ klubas nežada parduoti saugo Antonio Candrevos. Tarp besidominčių - „Manchester United“ ekipa.
***
„Tottenham“ klubas, jeigu nepavyktų derybos dėl Roberto Soldado, norėtų komandoje matyti „Lyon“ puolėją Lisandro Lopezą.
***
Prancūzijos ir Brazilijos spauda rašo, kad „Atletico Mineiro“ saugui Bernardui penktadienį bus atliekama medicininė patikra „Arsenal“ klube. Tiesa, tiek komandos strategas Arsene‘as Wengeras, tiek pats futbolininkas neigia tokius gandus.
***
„Kicker“ praneša, kad Madrido „Real“ klubas Turino „Juventus“ siūlo 50 milijonų eurų sumą mainais už saugą Arturo Vidalį.
***
Turkijos „Besiktas“ klubas savo gretose norėtų matyti „Barcelona“ legendą Ronaldinho, šiuo metu rungtyniaujantį „Atletico Mineiro“ ekipoje.
***
„Daily Mirror“ tęsia spekuliacias apei tai, kad A.Wengeras siūlys 40 milijonų svarų už „Liverpool“ puolėją Luisą Suarezą. Šiuo metu jis su komanda Australijoje ruošiasi sezonui.

Įvykę perėjimai:

OFICIALU: „Anderlecht“ saugas Lucas Biglia papildė Romos „Lazio“ gretas.

OFICIALU: „Udinese“ iš „Granada“ ekipos įsigijo brazilų gynėją Naldo.