Londono klubai tęsia pergalingą žygį Azijoje © Eurofootball.lt
Londono „Chelsea“ ir „Arsenal“ klubai išlieka nepralaimėję turo po Aziją metu.

Jose Mourinho auklėtiniai sekmadienio popietę Kvala Lumpūre susitiko su Malaizijos žvaigždžių rinktine. Tai buvo antrasis draugiškas mačas pasiruošimo sezonui ciklo metu.

Mačo nugalėtojas paaiškėjo jau pirmajame kėlinyje. Per pirmąsias 45 minutes tinklą skrodė Bertrando Traore, Kevino De Bruyne ir Romelu Lukaku įvarčiai.

Rungtynių pabaigoje vieną įvartį pridėjo Victoras Mosesas, o varžovų gretose per pridėtinį laiką pasižymėjo Mohdas Fadhli.

Kitas rungtynes „aristokratai“ ketvirtadienį Džakartoje žais su Indonezijos visų žvaigždžių ekipa.

Kitas Londono klubas „Arsenal“ pirmadienį „Toyota“ stadione susitiko su „Nagoya Grampus“ klubu, kurį praeityje yra treniravęs „kanonierių“ strategas Arsene‘as Wengeras.

Trečiąsias draugiškas varžybas „ginklininkai“ pradėjo kaip ir antrąsias – Olivierio Giroud įvarčiu. Tai buvo 6-tasis prancūzo tikslus smūgis per 115 minučių aikštėje. Vėliau, stadione susirinkusių žiūrovų džiaugsmui, 11 metrų baudinį realizavo japonas Ryo Miyaichi.

Antrajame kėlinyje po puikaus 16-mečio Gediono Zelalemo perdavimo įvartį pelnė Theo Walcottas, o svečių gretose paguodos įvartį įmušė Kesho Yano.

Azijos turą „Arsenal“ pabaigs penktadienį, rungtynėmis su „Uwara Red Diamonds“ ekipa.

„Malaysia XI“ 1 – 4 „Chelsea“
6‘ [0 – 1] B.Traore
29‘ [0 – 2] K. De Bruyne
45‘+3 [0 – 3] R.Lukaku
88‘ [0 – 4] V.Moses
90‘+1 [1 – 4] M.Fadhli

„Nagoya Grampus“ 1 – 3 „Arsenal“
3‘ [0 – 1] O.Giroud
26‘ [0 – 2] R.Miyaichi (11 m)
55‘ [0 – 3] T.Walcott
72‘ [1 – 3] K.Yano