Liepos 22 d. transferai ir gandai: "Juventus" bandys įsigyti R.Lewandowskį © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas prasidėjo, tad naujienų portalas [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia jums įvairiausius liepos 22 d. naujienas ir gandus apie žaidėjų perėjimus.

***

Italijos spauda praneša, kad Turino „Juventus“ klubas bandys prisivilioti „Borussia“ puolėją Robertą Lewandowskį kitą vasarą, kai šis taps laisvuoju agentu.
***
„Sevilla“ artėja prie susitarimo su Paryžiaus „Saint-Germain” klubu dėl puolėjo Kevino Gameiro perėjimo į ispanų ekipos gretas. Prancūzijos čempionai už jį prašo 8 milijonų eurų.
***
„Daily Star“ praneša, kad „Manchester United“ atmetė du pasiūlymus už saugą Michaelą Carricką – vieną Londono „Arsenal“ klubo, kitą – „Galatasaray“.
***
Tas pats šaltinis skelbia, kad Davidas Moyesas didina savo pasiūlymą už Cescą Fabregasą iki 40 milijonų eurų. 35 mln. būtų sumokėti iškart, likusieji – priklausomai nuo futbolininko pasirodymų.
***
„Swansea City“ ekipa numatė, kuo galėtų pakeisti gynėją Ashley Williamsą, jeigu šis nuspręstų palikti komandą. „Gulbių“ akiratyje – 8 mln. eurų vertinamas „Espanyol“ gynėjas Hectoras Moreno.
***
Nepaisant to, kad, anot pranešimų, „Real“ ir „Napoli“ jau susitarė dėl Gonzalo Higuaino perėjimo sumos, pats futbolininkas pirmenybę vis dar teikia „Premier“ lygos klubams.
***
„Tottenham“ ir „Manchester City“ ekipos nusitaikė į 23-ejų metų „Benfica“ klubo krašto puolėją Eduardo Salvio, tačiau portugalai už jį prašo 30 milijonų eurų.
***
„Stoke City“ naujasis strategas Markas Hughesas sieks į komandą prisivilioti 21-erių metų „Benfica“ puolėją Nelsoną Oliveirą.
***
„Southampton“ vis dar tikisi į komandą prisikviesti „Roma“ puolėją Pablo Osvaldo, tačiau ekipą gali palikti Milano klubus dominantis Gastonas Ramirezas.
***
„Chelsea“ klubo vadovai įsitikinę, kad gali įsigyti „Manchester United“ puolėją Wayne‘ą Rooney už 30 milijonų svarų sterlingų.
***
„Hamburg“ ekipa ruošia 6 milijonų svarų pasiūlymą už 27-erių metų „Everton“ puolėją Nikicą Jelavičių.
***
„West Ham“ norėtų susigrąžinti 32-ejų metų „Tottenham“ saugą Scottą Parkerį.
***
Milano „Inter“ klubas susidomėjo futbolininku iš Alžyro. „Nerazzurri“ akiratyje – „Sochaux“ saugas Ryadas Boudebouzas.
***