Liepos 20 d. transferai ir gandai: "Arsenal" arti susitarimo su brazilu Bernardu © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas prasidėjo, tad naujienų portalas [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia jums įvairiausius liepos 20 d. naujienas ir gandus apie žaidėjų perėjimus.

***

Londono „Arsenal“ klubas arti susitarimo su „Atletico Mineiro“ ekipa dėl Brazilijos rinktinės atakuojančio saugo Bernardo įsigijimo. „Kanonieriai“ pasiruošę sumokėt 25 milijonus eurų, praneša „Daily Mail“.
***
Anot „Daily Mirror“, „Liverpool“ puolėjas Luisas Suarezas šį savaitgalį susitiks su klubo atstovais ir pasakys, jog nori prisijungti prie Londono „Arsenal“ ekipos.
***
„Milan“ taikiklyje atsidūręs „Fiorentina“ saugas Ademas Ljajičius pasiruošęs susieti ateitį su Florencijos ekipa. Nauja sutartis jam leistų uždirbti 1,2 milijono eurų per metus, o jos trukmė – iki 2017-ųjų metų.
***
„Napoli“ klubą netrukus turėtų papildyti „Liverpool“ vartų sargas Pepe Reina. Komandoje ispanas ateinantį sezoną rungtyniaus nuomos pagrindais.
***
„Newcastle“ klubas varžosi su „Aston Villa“ dėl „Lyon“ puolėjo Bafetimbi Gomiso įsigijimo. Futbolininkas vertinamas 7 milijonais svarų sterlingų.
***
„Barcelona“ ir toliau dairosi centro gynėjo. Šįkart gandų malūnas išsuko „Chelsea“ klubo gynėjo Davido Luizo pavardę. Manoma, kad paieška bus paspartinta, kai katalonai turės naują komandos strategą.
***
„Napoli“ klubas pasiekė susitarimą su „Internacional“ puolėju Leandro Damiao. Už šį futbolininką Rafaelis Benitezas pasiryžęs sumokėti 25 milijonus eurų.
***
Anot „Daily Mirror“, „Barcelona“ saugas Cescas Fabregas Anglijoje žaistų tik Londono „Arsenal“ klube. Vis dėlto, šią vasarą ispanas liks Katalonų ekipoje.
***
„Juventus“ puolėjas Mirko Vučiničius bijo, kad Tevezo perėjimas į Italijos čempionų gretas kainuos jam vietą startinėje sudėtyje, todėl gali palikti komandą.
***
Pasak „L‘Equipe“, PSG futbolininkas Thiago Silva liks Paryžiuje, mat klubas įkalbėjo jį pasilikti padidindimas futbolininko algą.
***
Lėverkuzeno „Bayer“ ekipa ieško naujo puolėjo, po to, kai pralaimėjo kovą dėl Pierre‘o-Emericko Aubameyango parašo.
***
„Napoli“ klubo saugas Gökhanas Inleras atmetė vienos iš Anglijos „Premier“ lygos ekipų pasiūlymą.
***

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: Londono „Arsenal“ klubo gynėjas Andre Santosas nutraukė kontraktą su „kanonieriais“ ir persikėlė į „Flamengo“ ekipą. [link="http://eurofootball.lt/nw_index.php?page=nw_news&id=31132"]Plačiau...[/link]

OFICIALU: Madrido „Real“ ekipa išnuomojo „Monaco“ klubui gynėją Fabinho.

OFICIALU: „Marseille“ klubas įsigijo „EA Guingamp“ ekipos saugą Gianellį Imbulą, už kurį sumokėjo apie 7 milijonus eurų.

OFICIALU: „Aston Villa“ ekipos puolėjas C.Benteke susiejo savo ateitį su klubu iki 2017-ųjų metų. [link="http://eurofootball.lt/nw_index.php?page=nw_news&id=31131"]Plačiau...[/link]

OFICIALU: „Juventus“ saugas Felipe Melo tapo pilnateisiu „Galatasaray“ nariu. Turkijos klubas už jį sumokėjo 3,75 mln. eurų.