B.Rodgersas pasiryžęs išlaikyti L.Suarezą "Liverpool" klube © Eurofootball.lt
„Liverpool“ ekipos strategas Brendanas Rodgersas yra pasiruošęs daryti viską, kad puolėjas Luisas Suarezas liktų komandoje.

Komandos vadovai patvirtino, kad atmetė Londono „Arsenal“ pasiūlymą, kuris, manoma, siekė 30 milijonų svarų sumą. Tačiau klubo strategas nenori paleisti savo lyderio už bet kokią sumą.

„Suarezas nuostabus žaidėjas ir vis dar priklauso „Liverpool“ klubui. Nesvarbu, kokia yra futbolininko pavardė, už klubą jis nėra svarbesnis.

„Luisas yra labai svarbus komandos narys ir laukiu, kol galėsiu vėl dirbti su juo ateinantį sezoną. Buvo daug kalbų apie galimą Suarezo perėjimą į kitą komandą, tačiau, kaip ir sakiau, jis yra „Liverpool“ žaidėjas“, - ryžtingai kalbėjo treneris.

„Gavom pasiūlymą, tačiau mes Luisą vertiname žymiai didesne suma. Žinoma, jis nori dirbti ir rungtyniauti aukščiausiame lygyje, tačiau, jeigu nieko drastiško neįvyks, jis liks čia“, - įsitikinęs strategas.

„Liverpool“ klubas šeštadienį susitinka su Indonezijos žvaigždžių rinktine. L.Suarezas, kartu su Sebastianu Coatesu ir Pepe Reina, mače nedalyvaus, mat šiems futbolininkams buvo pratęstos atostogos dėl dalyvavimo Konfederacijų taurės turnyre.

Nepaisant B.Rodgerso komentarų, manoma, kad L.Suarezo kaina gali siekti 45 milijonų eurų. Tarp susidomėjusių klubų – „Arsenal“, „Chelsea“ ir „Real Madrid“.