L.Messi - apie mokesčių slėpimą: nesigaudau visose smulkmenose © Eurofootball.lt
Trečiadienį po rytinės treniruotės pirmą spaudos konferenciją šia vasarą surengė "Barcelona" atakų lyderis Lionelis Messi.

Apie naują sezoną: Nekantriai laukiame oficialių varžybų ir norime viską padaryti gerai nuo pat pradžių.

Apie futbolą: Mano noras žaisti ir pergalių alkis niekur nedingo. Pastaruoju metu traumų nebuvau patyrės, tačiau praėjusiame sezone teko žaisti nevisiškai pasveikus. To reikalavo komandos interesai ir tai buvo mano sprendimas.

Apie kaltinimus mokesčių slėpimu: Esu visiškai ramus. Nesigaudau visose smulkmenose, tačiau tuo rūpinasi atsakingi asmenys, kuriais aš visiškai pasitikiu. Manau, jog viskas bus išspręsta taip, kaip turi būti.

Apie Josepo Guardiolos ir Tito Vilanovos santykius: Tai yra jų asmeninis reikalas ir tik jie apie tai žino viską. Aš nė nesiruošiu apie tai kalbėti.

Apie Neymarą: Aš manau, kad mes vienas kitą puikiai suprasime aikštėje. Tikiuosi, kad jis pelnys daug įvarčių. Neturėtų būti problemų ir dėl jo adaptacijos. Už aikštės ribų Neymaras yra ramus, draugiškas ir šaunus vaikinas.

Apie Thiago Alcantaros išvykimą: Tai yra jo asmeninis sprendimas. Jei jis galvoja, kad naujame klube žais daugiau, mes turime gerbti jo norą.

Apie 2014 metų pasaulio čempionatą: Iki jo dar yra labai daug laiko. Dabar man labiausiai rūpi žaidimas "Barcelona" klube.

Apie varžovus: Miuncheno "Bayern", kuriai mes pralaimėjome praėjusiame sezone, ir taip buvo stipri komanda. Dabar, kai ją treniruos Josepas Guardiola, jie bus dar stipresni. Jie įveikė mus labai dideliu įvarčiu skirtumu, todėl dabar mes dar labiau ištroškę pergalių. Šiemet, kaip ir visada, sunku bus kovoti ir prieš Madrido "Real".