Liepos 18 d. transferai ir gandai: "Man Utd" už 60 mln. svarų sterlingų mėgins įsigyti G.Bale'ą © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas prasidėjo, tad naujienų portalas [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia jums įvairiausius liepos 18 d. naujienas ir gandus apie žaidėjų perėjimus.

***

Didžiosios Britanijos spauda praneša, jog jeigu „Manchester United“ paliks Wayne‘as Rooney, „raudonieji velniai“ už 60 milijonų svarų sterlingų sieks prisivilioti Londono „Tottenham“ žvaigždę Garethą Bale‘ą.

***

Atrodo, jog Madrido „Real“ nebekovos dėl Luiso Suarezo parašo. „Liverpool“ už puolėją nori gauti 40 milijonų svarų sterlingų, o „Real“ daugiau nei 30 mln. svarų neketina pasiūlyti.

***

„Napoli“ ir Londono „Arsenal“ klubus dominantis Gonzalo Higuainas pigiai nebus parduotas. Už argentinietį Ispanijos vicečempionai prašo 40 milijonų eurų.

***

Vis dėlto „Tottenham“ ekipa nėra pasiruošusi atsisveikinti su G.Bale‘u, todėl savininkai yra pasirengę padvigubinti velsiečio atlyginimą iki 9 milijonų eurų (dabartinis atlyginimas 4,5 mln – red.past).

***

„Wolsburg“ susidomėjo galimybe įsigyti Miuncheno „Bayern“ saugą Luizą Gustavo, su kuriuo ketina atsisveikinti Josepas Guardiola.

***

„Arsenal“ nenuleidžia rankų ir sieks pasirašyti sutartį su „Man Utd“ klubo puolėjo Wayne‘u Rooney.

***

Rusijoje rungtyniaujantis brazilas Hulkas gali persikelta į „Monaco“ ekipą, tačiau Sankt Peterburgo „Zenit“ neketina puolėjo parduoti už mažiau nei 60 milijonų eurų.

***

Jose Mourinho taip pat svarsto galimybę prisivilioti bavarų saugą Luizą Gustavo, kuris veikiausiai pakeistų Johną Obį Mikelį.

***

Madrido „Atletico“ yra pasiruošusi į Ispaniją prisivilioti Santį Cazorlą, už kurį ketiną „Arsenal“ klubui pateikti 17,5 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą.

***

Madrido „Real“ ir toliau aktyviai domisi puolėjo pozicijoje galinčiais žaisti futbolininkais. Kaip informuojama, Carlo Ancelotti nusitaikė į Sergio Aguero bei Zlataną Ibrahimovičių.

***

„Norwich“ taikinyje – Turino „Juventus“ puolėjas Fabio Quagliarella, kuris veikiausiai kitą sezoną Italijos čempionų ekipoje nežais.

***

„Ajaccio“ sieks prisivilioti „Milan“ gynėją Mario Yepesą, o jei žaidėjas atsisakys, Prancūzijos ekipa pasirašys sutartį su Christianu Chivu, praneša „L‘Equipe“.


Oficialiai įvykę žaidėjų perėjimai ir sandoriai:



OFICIALU: Olandijos rinktinės narys Kevinas Strootmanas tapo „Roma“ klubo nariu. Buvęs PSV saugas pasirašė penkerių metų sutartį.

OFICIALU: „Chievo“ patvirtino, jog iš „Atalanta“ ekipos įsigijo atraminį saugą Ivaną Radovanovičių.

OFICIALU: Į „Primera“ grįžtanti „Elche“ pasiekė susitartimą su Madrido „Atletico“ ir vienam sezonui pasiskolino Rubeną Perezą.

OFICIALU: Į „Premier“ lygą persikėlęs „Crystal Palace“ klubas pasipildė jaunu saugu iš „Sevilla“ klubo Jose Campana.

OFICIALU: Buvęs „Milan“ gynėjas Mario Alberto Yepesas papildė „Atalanta“ gretas