Liepos 16 d. transferai ir gandai: "City" papildys S.Jovetičius arba A.Negredo © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas prasidėjo, tad naujienų portalas [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia jums įvairiausius liepos 16 d. naujienas ir gandus apie žaidėjų perėjimus.

***

Po pareiškimų, jog Madrido „Real“ gynėjas nori palikti klubą, Londono „Tottenham“ nieko nedelsdamas pasiūlė Ispanijos vicečempionams 7 milijonų eurų pasiūlymą, bet „Real“ iškarto atmetė šią galimybę.

***

Lėverkuzeno „Bayer“ siekia prisivilioti Amsterdamo „Ajax“ žvaigždę Christianą Erikseną, tačiau pats futbolininkas nenori rungtyniauti Vokietijos ekipoje.

***

„Roma“ artimiausiu metu turėtų sulaukti 20 milijonų eurų pasiūlymą už puolėją Pablo Osvaldo, kurį pateiks Sankt Peterburgo „Zenit“.

***

Lucas Digne suderino kontrakto sąlygas su PSG. Klubams liko išspręsti kelis formalumus ir už 15 milijonų eurų gynėjas persikels į Paryžių.

***

Turino „Juventus“ ir toliau kovoja dėl „Napoli“ gynėjo Zuniga parašo. Jei Italijos čempionams nepavyks įsigyti kolumbiečio, sieks prisivilioti „Parma“ narį Jonathaną Biabiany.

***

Kaip informuoja „Gazzetta dello Sport“, „Napoli“ sutiko „Real“ klubui sumokėti 12 milijonų eurų už gynėją Raulį Albiolį.

***

„Manchester City“ artimiausiu metu turėtų įsigyti naują puolėją. Pagrindiniais kandidatais yra laikomi Alvaro Negredo ir Stevanas Jovetičius.

***

„Manchester United“ treneris Davidas Moyesas ketina išleisti 60 milijonų eurų už Marouanę Fellainį ir Cescą Fabregasą.

***

Vokietijos spauda praneša, jog Dormtundo „Borussia“ užbaigė derybas dėl vieno perspektyviausio Pietų Korėjos futbolininko Ryu Seungo-Woo perėjimo į Vokietiją.

***

Lisabonos „Benfica“ artimiausiu metu sustiprins Argentinos „Racing“ klubo saugas Luisas Farinas.

***

Madrido „Real“ abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su trenerio asistento pareigas ėjusiu Aitoru Karanka. Spėjama, jog ispanas gali išvykti į Londono „Chelsea“, kur ir toliau padės Jose Mourinho.

***

„Sevilla“ klubui priklausantis puolėjas Jose Antono Reysas gali atsidurti Katare, praneša „Cadena Cope“.

***

Alžyro rinktinės narys Carlas Medjani nori palikti „Monaco“ ekipą ir persikelti į Graikiją, kur gintų „Olympiakos“ klubo garbę.


Oficialiai įvykę žaidėjų perėjimai ir sandoriai:



OFICIALU: Sevilijos „Real Betis“ gretas papildė šią vasarą laisvuoju agentu tapęs Markusas Steinhoferis.

OFICIALU: „Aston Villa“ klubą palieka gynėjas Richardsas Dunne‘as ir keliasi į QPR ekipą, kuri rungtyniaus antroje Anglijos lygoje.

OFICIALU: „Newcastle United“ atsisveikina su vartininku Stephenu Harperiu, kuris karjerą tęs „Hull City“ komandoje.