Liepos 10 d. transferai ir gandai: "Man Utd" dominęs K.Strootmanas - pakeliui į Romą © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas prasidėjo, tad naujienų portalas [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia jums įvairiausius liepos 10 d. naujienas ir gandus apie žaidėjų perėjimus.

***

Madrido „Real“ klubas pirmauja lenktynėse dėl „Liverpool“ puolėjo Luiso Suarezo parašo. Pasak britų spaudos, juo taip pat domisi Londono „Arsenal“.
***
„Arsenal“ klubas ir toliau mėgina prisivilioti QPR vartininką Julio Cesarą, kurį savo komandos gretose taip pat norėtų matyti „Napoli“ vadovai.
***
„Everton“ klubas už 8 milijonus svarų sieks įsigyti „Chelsea“ gretose rungtyniaujantį krašto saugą Victorą Mosesą. „Irisų“ strategas Roberto Martinezas yra dirbęs su šiuo futbolininku „Wigan“ klube.
***
„Tottenham“ ekipa susidomėjo „Twente“ klubo krašto saugu Naceru Chadli. Už jį „pentinai“ siūlo 7 milijonus eurų, tačiau Olandų klubas prašo bent 9.
***
„Fiorentina“ puolėjas Stevanas Jovetičius veikiausiai atsidurs viename iš „Premier“ lygos klubų. Susidomėjusių sąraše – „Manchester United“, „Manchester City“ ir „Chelsea“ ekipos.
***
Ispanijos spauda praneša, kad „Barcelona“ talentas Gerardas Deulofeu nuomos pagrindais kitą sezoną žais „Everton“ klube.
***
„Barcelona“ klubas nenuleidžia rankų ir toliau kovoja dėl PSG gynėjo Thiago Silvos įsigijimo.
***
Madrido „Real“ klubas pradės derybas su Xabi Alonso dėl naujo kontrakto sąlygų. Senoji sutartis baigia galioti kitų metų vasarą.
***
„Milan“ klubas nusitaikė į PSG saugą Jeremy Menezą. „Rossoneri“ už šį prancūzą siūlo 16 milijonų eurų.
***
PSV klubo saugas Kevinas Strootmanas gali atsidurti „Roma“ klube. Vis dėlto, italų ekipos siūlomų 17 milijonų eurų olandams neužtenka ir jie prašo pakelti šį pasiūlymą iki 20 mln.
***
„Real“ klubas nežada parduoti Cristiano Ronaldo ir pasiūlys jam naują kontraktą, pagal kurį portugalas taptų brangiausiai apmokamu futbolininku pasaulyje.
***
„Chelsea“ klubas ruošiasi pasiūlyti naują sutartį Ispanijos rinktinės saugui Juanui Matai.
***
„Manchester United“ krašto saugu Nani susidomėjo Machačkalos „Anži“ klubas.
***
„Roma“ klubo treneris Rudi Garcia savo komandoje nori matyti „Arsenal“ puolėją Gervinho, kurį praeityje jis treniravo „Lille“ ekipoje.
***
„West Brom“ ekipa siekia prisiviliot laisvąjį agentą Florentą Maloudą. Buvęs jo komandos draugas „Chelsea“ klube Nicolas Anelka jau pasirašė sutartį su šia ekipa.
***
„Sunderland“ ekipą gali papildyti „Juventus“ krašto saugas Emmanuele Giaccherini, kurio kaina siekia 10 milijonų eurų.
***
„Malaga“ ekipa ir toliau byra: gynėjas Demichelis pasiruošęs persikelti į Madrido „Atletico“ komandą.

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: „Villarreal“ klubas iš „Mallorca“ ekipos įsigijo krašto puolėją Giovanį dos Santosą.

OFICIALU: „AZ Alkmaar“ puolėjas Jozy Altidore‘as tapo „Sunderland“ ekipos nariu.

OFICIALU: „Sevilla“ ekipą papildę belgų „Club Brugge KV“ ekipos puolėjas Carlosas Bacca.

OFICIALU: Lisabonos "Benfica" iš Argentinos prisiviliojo jaunąjį gynėją Lisandro Lopezą.