Liepos 1 d. transferai ir gandai: J.Guardiola į "Bayern" sieks prisivilioti D.Luizą © Eurofootball.lt
Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidaro vasaros perėjimo langas, tad portalas [link="www.eurofootball.lt"]Eurofootball.lt[/link] Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus.

Transferai ir gandai bus reguliariai atnaujinami.

***

13:50h. Naujasis Miuncheno „Bayern“ treneris Josepas Guardiola komandoje norėtų dar vieno vidurio gynėjo, o pagrindinis pretendentas yra Londono „Chelsea“ narys Davidas Luizas.

***

Kaip praneša Anglijos spauda, „Manchester United“ pasiryžo už 20 milijonų eurų įsigyti Lisabonos „Benfica“ vidurio gynėją Ezequielį Garay.

***

Pasak pasirodžiusių pranešimų, „Man Utd“ strategas Davidas Moyesas antradienį susitiks su Wayne‘u Rooney ir aptars ateitį „raudonųjų velnių“ ekipoje. Puolėju ypač domisi du Londono klubai – „Arsenal“ ir „Chelsea“.

***

Praėjusį sezoną Anglijoje sužibėjusi „Swansea“ tikisi dar labiau sustiprinti sudėtį. „Gulbių“ ekipa už 10 milijonų eurų bandys įsigyti Nacerą Chadlį.

***

„Aston Villa“ puolėjas Darrenas Bentas yra pasiruošęs palikti dabartinę komandą. Patyrusį futbolininką į „Newcastle“ sieks prisivilioti Alanas Pardewas.

***

„West Brom“ komandą domina galimybė įsigyti buvusį „Chelsea“ puolėją Nicolą Anelka, kuriuo taip pat domisi „Stoke City“.

***

Atrodo, jog Londono „Tottenham“ klubą papildys vos 17-os metų kroatai Alenas Halilovičius ir Tinas Jedvajus, už kuriuos Zagbrebo „Dinamo“ ekipai sumokės 17 milijonų svarų sterlingų.

***

„Chelsea“ jau netrukus turėtų pateikti 8,5 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už „Roma“ saugą Daniele De Rossi.

***

„Barcelona“ ketina pasiūlyti naują sutartį klubo gynėjui Gerardui Pique. Dabartinis ispano kontraktas galioja iki 2015 metų , o katalonų ekipa sutiktų pakelti žaidėjui atlyginimą.

***

Ispanijos čempionų ekipos auklėtinis Gerardas Deulofeu jau nuo kito sezono gali rungtyniauti Valensijoje. Pasak šaltinių, „Valencia“ pirmauja lenktynėse dėl puolėjo parašo.

***

Florencijos „Fiorentina“ ekipą turėtų sustiprinti „Lyon“ puolėjas Bafetimbi Gomis, kuris į Italiją persikeltų už 8-10 milijonų eurų.

***

„Manchester City“ naujasis treneris Manuelis Pellegrini taip pat nesnaudžia ir į komandą tikisi prisivilioti Oscarą Cardozo arba Fredą.

***

Barselonos „Espanyol“ nusitaikė į Anglijos vicečempioną Scottą Sinclairą, kuris „Man City“ papildė praėjusią vasarą, tačiau į aikštę žengė vos kelis kartus.

***

„Barcelona“ atstovai pasibaigus 2013 metų Konfederacijų taurei vyks į Braziliją ir susitiks su Thiago Silva, kur aptars galimą persikėlimą į Katalonijos ekipą.

***

15:15h. „Milan“ klubo gynėjas Ignazio Abate kurį laiką buvo siejamas su Sank Peterburgo „Zenit“, tačiau italo agentas paneigė apie vykstančias derybas ir tikino, jog jis liks Milane.

***

Mario Gomezo ateitis Miuncheno „Bayern“ komandoje ir toliau išlieka neaiški. Beveik neabejojama, jog vokietis karjerą tęs Italijoje.

***

Patrice‘as Evra dar šią vasarą gali sugrįžti į „Monaco“. Gynėjas „Man Utd“ klubui griežtai pasakė: „Aš arba Leightonas Bainesas.“

***

18:05h. „Monaco“ klubui pirkinių dar negana - Prancūzijos ekipa artimiausiu metu pateiks „Lille“ klubui pasiūlymą už gynėją Lucasą Digne.

***

„Barcelona“ klube vietos neberandančiam Davidui Villa liko tik du pasirinkimai – „Tottenham“ arba „Fiorentina“. Ispanijos čempionai už puolėją tikisi gauti 14 milijonų eurų.

***

Madrido „Real“ numatė pamainą Xabi Alonso. Carlo Ancelotti į karališkąjį klubą nori prisivilioti Marco Verratti arba „Sevilla“ saugą Geoffrey‘ų Kondogbia.

***

„Milan“ ekipos pagrindinis šios vasaros tikslas yra įsigyti bent vieną vidurio gynėją. Italijos gigantai pasiryžo pateikti „Man Utd“ klubui pasiūlymą už Nemanją Vidičių.

***

21:10h. Dortmundo „Borussia“ išsiuntė savo klubo atsovus į Prancūziją, kur su „Saint-Ettiennes“ aptars galimą Pierre-Emericko Aubameyango persikėlimą į Vokietiją.

***

„Barcelona“ turi planą jeigu Thiago Alcantara dar šią vasarą paliktų ekipą. Katalonai tuo atveju iš Maskvos CSKA bandytų įsigyti japoną Keisukę Hondą.

***

Kaip pranešama, Londono „Arsenal“ Lėverkuzeno „Bayer“ klubui pateikė 23 milijonų eurų pasiūlymą už saugą Larsą Benderį, tačiau vokiečių ekipa pelningą pasiūlymą atmetė.

***

Derybos tarp „Liverpool“ ir Donecko „Shakhtar“ pasiekė žalią šviesą. Jau artimiausiu metu „raudonųjų“ ekipą turėtų sustiprinti armėnas Henrikhas Mkhitaryanas.

***

OFICIALU: Į „Premier“ lygą grįžtanti „Cardiff City“ įsigijo puolėją Andresą Cornelius.

OFICIALU: „Sunderland“ pasiekė susitarimą su Milano „Inter“ dėl saugo Danielio Bessa. Futbolininkas į Angliją keliaus vienam sezonui.

OFICIALU: Šią vasarą laisvuoju agentu tapęs Romos „Lazio“ gynėjas Modibo Diakite sustiprins „Sunderland“ sudėtį.