Bukmeikeriai: brazilai nesunkiai sudoros italus © Eurofootball.lt
Abi komandos buvo ryškios A grupės favoritės, tad nenuostabu, kad laimėjo abejas rungtynes ir joms beliko išsiaiškinti pirmosios vietos A grupėje likimą. Apžvelgiame būsimų varžovų perspektyvas ir pateikiame „TonyBet“ bukmekerių nustatytus koeficientus.

Brazilija – 1,60; Lygiosios – 3,85; Italija – 6,00

Paskutinį sykį šių komandų keliai susikirto šių metų kovo mėnesį draugiškose rungtynėse, kaip ir dera rungtynės baigėsi taikiai 2-2. Tiesa, prieš ketverius metus konfederacijų taurės grupės rungtynėse Pietų Amerikos čempionai nepasigailėjo Italijos 3-0.

Nors viskas šioje grupėje jau kaip ir išspręsta, nei viena ekipa nenorės turnyro pusfinalyje susigrumti su Pasaulio čempione Ispanija, tad tai žada ganėtinai įtemptą kovą. Dėl šiek geresnio įmuštų ir praleistų įvarčių santykio turnyro šeimininkei Brazilijai pakanka lygiųjų, o Italijos laukia milžiniškas darbas palaužti siautulingos publikos palaikomus dievaičius, jų pačių teritorijoje.

Nuo paskutinio pasaulio čempionato abi rinktinės pasikeitė neatpažįstamai, tad paisyti istorinių susikirtimų nederėtų. Naująją Italijos komandą į priekį veda neprognozuojamo charakterio Mario Balotelli, tačiau visgi jo talentu abejoti negalima. Tuo tarpu Brazilijos futbolo vunderkindas, Neymaras, yra savo šalies rinktinės pagrindinė figūra.

Brazilija šio turnyro metu stebina puikia gynyba, o Italija atvirkščiai įvairiapusiu puolimu. Kuri rinktinė užkops į A grupės viršūnę paaiškės šeštadienį.